banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Yokogawa Türkiye, TETRA ile Partnerlik Anlaşması imzaladı…

Proses ve imalat sektöründe lider konumda, endüstriyel otomasyon & enstrümantasyon çözüm sağlayıcısı olan Yokogawa Türkiye, TETRA Endüstriyel ve Teknik Sistemler ile Partnerlik Anlaşmasını duyurdu. Bu OEM anlaşması, TETRA'ya Yokogawa'nın Proses Analizör ürün portföyüne tam erişimini sağlayacak.

Proses Çözümleri 16.03.2022, 12:16 Serkan KIRAÇ
1124
Yokogawa Türkiye, TETRA ile Partnerlik Anlaşması imzaladı…

1992'den beri TETRA, Türkiye'de ve yurt dışında önemli ölçüde büyümüştür. TETRA, Proses Analizörleri alanında satış, servis, eğitim, teknik danışmanlık ve anahtar teslim proje hizmetleri vermektedir. Firma 60 uzmandan oluşan bir organizasyona sahiptir.

TETRA ve Yokogawa, faaliyetlerini Yokogawa'nın pazar lideri Proses Analizörleri teknolojilerinin satış ve sistem entegrasyonuyla sürdürecek. Ayrıca ortak hizmetlerin işbirliği araştırılacaktır.

Tetra Genel Müdürü Oğuzhan Çevik, ‘’Yokogawa ile işbirliği yapmaktan ve bu kadar iyi bilinen, güçlü bir marka ile ürün yelpazemizi genişletmekten çok memnunuz” dedi ve ekledi “Tecrübelerimize göre, halihazırda Yokogawa'yı tercih eden müşterilerimiz, ürünlerinin kullanım kolaylığını ve kalitesini takdir ediyor. Teknik yeteneklerimiz ve deneyimli iş gücümüz Yokogawa'nın teknolojisi ile birleşirken; müşterilerimize mümkün olan en kaliteli Proses Analizör çözümlerini sunacağız. İşbirliğimiz sayesinde uzun yıllar birlikte birçok uluslararası projeye imza atabilmeyi ve farklı alanlarda birlikte nasıl iş birliği yapabileceğimizi keşfetmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“Yokogawa Türkiye olarak Tetra ile olan OEM Partnerliğimizden dolayı heyecanlıyız’’

Yokogawa Türkiye Ülke Müdürü Namık Kemal Erler ‘’Tetra &Yokogawa'nın işbirliği ile rekabet gücümüzartacak ve müşterilerimizin faydalanacağı hizmetlerin erişimi kolaylaşacaktır.Tetra’nın teknik uzmanlığı ve Yokogawa’nın lider çözüm sağlama yetenekleri ve hizmet kalitesi ile bu partnerliğin iş fırsatlarını artıracağını umuyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@