banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Zorlu şartlar için titiz çözümler

Delta Vana ve Otomasyon, demir çelik proseslerinde deneyimli uzman mühendis ekibiyle geniş ürün gamında bulunan kelebek, küresel, gate, glob tipindeki vanalar, transmitter grubu, emniyet vanaları, patlama diskleri, debimetreler, pozisyonerler, elektrik ve pnömatik aktüatörler, on-off vanalar ve kontrol vanaları ile aşındırıcı akışkan kullanan bu sektöre ihtiyaç duyduğu yüksek kalitede çözümler sunuyor.

Proses Çözümleri 17.05.2022, 14:59 Serkan KIRAÇ
82
Zorlu şartlar için titiz çözümler

Demir çelik üretim prosesinde, yüksek sıcaklıklar, erimiş metaller ve ağır yüklerle çalışma gibi farklı ve her biri ayrı hassasiyet taşıyan dinamikler olması sebebiyle üretim süreci zorlu şartlarla gerçekleşir. Sürecin her adımında güvenlik ve bakım endişeleri vazgeçilmez kriterler arasında yer alıyor. Güvenlik, uzun ömürlü kullanım, kullanılabilirlik kriterleriyle çalışılan tesislerde yapılan üretimlerde hem ölümcül kazaların önlenmesini hem de üretimin devam etmesini sağlanıyor.

AŞINDIRICI AKIŞKAN KULLANAN BU SEKTÖRE IHTIYAÇ DUYDUĞU YÜKSEK KALITEDE ÇÖZÜMLER SUNUYOR
Demir çelik üretim proseslerinde riskin büyüklüğü ve projelerin hassasiyeti süreç yönetiminin uzman bir ekiple, en yüksek kalitedeki ürünlerle projelendirilmesini zorunlu kılar. Üretim, hiçbir adımda insan sağlığını riske atmayacak kadar güvenilir ve maliyet kaybını en aza indirecek kadar hızlı olmalıdır. Bu konumlandırma ancak konusunda uzman bir ekip, titizlikle detaylandırılmış bir mühendislik çalışması ve yüksek kalite standartlarına sahip ürün tercihleriyle gerçekleştirilebilir. Delta Vana ve Otomasyon, demir çelik proseslerinde deneyimli uzman mühendis ekibiyle geniş ürün gamında bulunan kelebek, küresel, gate, glob tipindeki vanalar, transmitter grubu, emniyet vanaları, patlama diskleri, debimetreler, pozisyonerler, elektrik ve pnömatik aktüatörler, on-off vanalar ve kontrol vanaları ile aşındırıcı akışkan kullanan bu sektöre ihtiyaç duyduğu yüksek kalitede çözümler sunuyor.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN MARKALARIYLA ÇÖZÜMLER SUNUYOR
Delta Vana ve Otomasyon son dönemde, demir çelik sektöründe yürüttüğü projeler için özellikle oksijen prosesi başta olmak üzere tehlikeli akışın olduğu proseslerden, 1600 C sıcaklığa varan fırın sıcak hava besleme hatlarında kullanılan spesifik ürünlere kadar geniş bir yelpazeye, Türkiye pazarıyla buluşturduğu global markalarla çözümler sunuyor.  

Flowserve, IMI Z&J, IMI Remosa, Honeywell, Zwick, CDC Groth, Farris ve Levelstate gibi global ölçekteki markaları Türkiye pazarıyla buluşturan Delta Vana ve Otomasyon, oksijen tesislerine özel geliştirdiği çözümlerde yüksek kaliteli ürünleri kullanıyor. Birçok açıdan kritik önem taşıyan tesisler için uzun ömürlü, düşük arıza oranına sahip ve bakım maliyetlerini düşüren bu ürünler, demir çelik tesislerinde doğru ürün çıktısı alınmasını sağlıyor. Makro ölçekte, zorlu şartlar taşıyan sektörün kendi dinamikleriyle uyumlu, mikro ölçekte de her projenin kendine özel sorunlarına çözüm geliştirecek titizlikte çevik bir mühendislik yaklaşımı uyguluyor.

Zorlu şartlar için tasarlanmış ürünler; akış, basınç, sıcaklık proses kontrolü korozif akışkan uygulamalarında, kriyojenik uygulamalarda, buhar, su, gaz, çoklu-faz, yüksek sıcaklık, erezyon ve yüksek basınç uygulamalarında mükemmel çözüm getirirken, yüksek performans, güvenirlik, düşük maliyet de sağlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@