banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Advantech'in Kenar Yapay Zeka Çözümleri ile Hızlı Geliştirme ve Prototip Oluşturma

Advantech ve Intel, müşterilerin geliştirme süresinden ve maliyetinden tasarruf etmek için müşterilerimizin bulut ortamında Advantech Edge Al platformlarındaki Al iş yüklerini değerlendirmelerini ve kullanmalarını sağlar.

Teknoloji 14.12.2021, 15:45 14.12.2021, 16:39 Melike Kaya Bayram
1202
Advantech'in Kenar Yapay Zeka Çözümleri ile Hızlı Geliştirme ve Prototip Oluşturma

Müşteriler, OpenVINO™ Toolkit'in Intel* dağıtımını kullanarak kendi modellerini veya düzenlemek ve hızlıca çalıştırmak için ihtiyacınız olan her şeyin önceden yüklenmiş olduğu örnekleri test edebilirler.

 Edge için Intel® DevCloud’da Advantech 
Edge için Intel* DevCloud, Advantech Edge Al çözümlerinde bilgisayar görüşü için Edge çıkarımı iş yüklerini aktif olarak prototipe dönüştürmenize ve denemenize olanak tanır. Özellikle derin öğrenme için tasarlanmış, bulut ortamımızda barındırılan donanım platformlarına tam erişime sahipsiniz. OpenVINO™ Intel* Distribution araç setinin yanı sıra çeşitli CPU, GPU ve VPU kombinasyonlarını kullanarak modelinizin performansını test edebilirsiniz. DevCloud, bir dizi Jupyter* Notebook öğreticisi ve hızlı bir şekilde çalışmaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeyin önceden yüklendiği örnekler içerir. Buna önceden eğitilmiş modeller, örnek veriler ve OpenVINO™ Intel® Distribution araç setinden alınan çalıştırabilir kodlar ile derin öğrenme için diğer araçlar dahil. Bu Notebook’lar zorlayıcı, yüksek performanslı çözümler sağlamak için derin öğrenme uygulamalarını nasıl uygulayacağınızı öğrenmenize yardımcı olmak için tasarlandı.

ADIM 1 : Hesap açmak için “Başla” ya tıklayın.

ADIM 2 : Geliştirme

  • Jupyter* Notebook’ta sağlanan referans örneklerinden kodu düzenleyin.
  • Önceden hazır modelleri indirmek için OpenVINO™ kullanarak adım adım öğrenin ve kodu çalıştırın. Model Optimizer’i kullanarak modelleri hazırlayın.
  • Önceden kaydedilmiş video veya canlı akış için yolu kurun.

ADIM 3 : İş Teslimi

  • Edge hızlandırıcısı olarak kullanılabilen Advantech Edge Al Çözümlerini seçin: CPU, GPU, VPU, ya da FPGA.
  • Belirli bir Edge hesaplama düğümünde veya aynı anda çalışan birden çok Edge hesaplama düğümünde çıkarım yapmak için uygulamanızı iş kuyruğuna gönderin.

ADIM 4 : Sonuçlar

Çıkarım sonuçlarınızı Jupyter* Notebook üzerinden görüntüleyin.

Advantech, müşterilerin Al dağıtımlarını hızlı bir şekilde başlatmalarına ve Al’in tüm potansiyelini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için Al’ı güçlendirmek için donanım ve yazılımla entegre çözümler sunar. Çözümlerimiz, donanımsal Al motorunu, çıkarım hesaplama platformunu ve Al özellikli yazılımı endüstriyel güvenilirlikle birleştirir. Advantech Edge Al çözümleri, robotik, AGV, kusur denetimi, tıbbi görüntüleme, trafik izleme ve daha pek çok farklı endüstride derin öğrenme sağlar. Advantech Edge Al ürünleriyle müşterilerin Edge cihazlarında derin öğrenme çıkarımlarını hızla etkinleştirmesine yardımcı olmak için Advantech, Edge Al Suite'i sunar. OpenVINO™ Intel’s Distribution araç seti ve hazır modeller entegre edilmiştir. Edge Al Suite , derin öğrenme modeli optimize edici, çıkarım motoru, hazır modeller ve kullanıcı dostu bir grafik kullanıcı arayüz araç seti sağlar.

Edge AI Hızlandırma Modülleri

Advantech, m.2, miniPCIe ve PCIex4 dahil olmak üzere farklı form faktörlerinde düşük güçlü eklenti modülleri sağlar. Edge’de bilgisayar vizyonunu ve derin öğrenme çıkarımını eşzamanlı olarak hızlandırırken, mevcut sistemlerinize kolayca entegre edilebilirler.

Edge AI Çıkarım Sistemleri

Advantech, kusur incelemesi, tıbbi görüntüleme, yol kenarı izleme uygulamaları ve daha fazlası için derin öğrenme çıkarımını etkinleştirmek için güçlü AIR serisi çıkarım sistemleri sağlar.



















Edge AI Suite
Advantech, Edge cihazlarda hızlandırılmış derin öğrenme çıkarımını etkinleştirmek için Edge Al Suite'i geliştirdi. OpenVINO™ Intel's Distribution araç takımı ile entegre olan EdgeAl Suite, derin öğrenme model optimize edici, çıkarım motoru, önceden eğitilmiş modeller ve ayrıca kullanıcı dostu bir GUI araç takımı sağlar. Müşteriler, mevcut hazır modellerini hızla içe aktarmak ve bunları Edge cihazlarına dağıtmak için Python tabanlı araçları kullanabilir. Advantech ayrıca, Edge Al Hub’ımızda öğrenme ve demo amacıyla veya derin öğrenme yazılımı geliştirmek için kullanabileceğiniz 100’den fazla hazır model sunar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@