banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Citroën Ë-Jumpy 2021 Kompakt Lcv Ödülünü Kazandı

Citroën Ë-Jumpy Aldığı Üçüncü Ödülle Başarısını Bir Kere Daha Kanıtladı.

Teknoloji 20.08.2021, 15:15 Melike Kaya Bayram
79
Citroën Ë-Jumpy 2021 Kompakt Lcv Ödülünü Kazandı

Aralık 2020’de I-VOTY jüri üyeleri tarafından “2021 Yılın Uluslararası Ticari Aracı” ve Ocak 2021’de “2021 Yılın Ticari Aracı” Argus Trophy’yi kazanan Citroën ë-Jumpy, Kilomètres Entreprise tarafından “2021 KOMPAKT LCV” Millésime Trophy ödülünü aldı. 2021 KOMPAKT LCV ödülü, Ocak 2021’den Haziran 2021’e kadar %43,6 pazar payıyla Fransa’nın en çok satan elektrikli hafif ticari aracı olan ë-Jumpy’nin satış başarısını pekiştiriyor. Herkesin ihtiyacına uygun, modern, teknolojik ve uygun maliyetli mobilite çözümleri sunan Citroënë-Jumpy, profesyonellerin ve esnafın da yeni ulaşım zorluklarına ideal çözüm ortağı olarak öne çıkıyor. Çok yönlü kullanım özellikleri, kısıtlamaların yaşandığı alanlara özgürce erişim, filoların CO2 emisyonu azaltma taahhütlerine uyma ve son kilometre teslimatları gibi yeni iş faaliyetlerine uyum sağlama konularında çözüm sunuyor. Citroën, ë-Jumpy ile ürün çeşitliliği ile her bir kullanıcının ihtiyacına uyarlanmış bir çözüm ve kullanıcılara elektrikli ulaşımın tüm avantajlarını sunmayı hedefliyor.

Yeni ödül, aynı zamanda modelin, segmentin beklentilerini karşılama seviyesini ve profesyonellerin yeni taleplerini karşılamak için Citroën tarafından sunulan hizmetlerin kalitesini gözler önüne seriyor. Özellikle hafif ticari araç alanında uzman profesyonel gazetecilerden oluşan bir jüri tarafından ödüllendirilen ë-Jumpy, 2021 Yılın Kompakt Hafif Ticari Aracı kategorisinde altı rakibini geride bırakarak birinci seçildi.Citroën ë-Jumpy’nin kazandığı bu başarı aynı zamanda; araç seçimi, satın alma yöntemi, filo yönetimi ve kullanım maliyetlerini optimize etmek üzere özel çözümlerle profesyonel müşterilerin ulaşım projelerini destekleyen Citroën yetkili satıcı ve servislerin uzmanlığını da takdir ediyor.

PROFESYONELLERİN YOL ARKADAŞI OLMAYA HAZIR

Citroën ë-Jumpy, profesyonellerin kullanım amacı ve bütçesine uygun olarak; 50 kWsa batarya ile 230 km (WLTP) ve 75 kWsa batarya ile 330 km (WLTP) olmak üzere iki farklı menzil tipi sunuyor. ë-Jumpy’deki 100 kW’lık motor, vites değiştirme gereksinimi olmadan, tamamen gürültü ve titreşimden arındırılmış ve ilk hareket anından itibaren sağlanan yüksek tork ile 130 km/s maksimum hıza rahatlıkla ulaşabiliyor.

HIZLI ŞARJ İLE ZAMANDAN TASARRUF EDİN!

ë-Jumpy; evde (standart 8A priz mod 2 kablo veya Green’Up 16A geliştirilmiş priz), özel veya halka açık şarj istasyonunda (Wallbox ile mod 3 32A kablo) veya süper hızlı şarj istasyonunda sadece 30 dakikada bataryayı %80 seviyesinde olmak üzere farklı şekillerde şarj edilebiliyor. Elektrik enerjisi aynı zamanda sürücülere kullanım maliyetlerini kontrol altında tutma olanağı da sağlıyor.ë-Jumpy; farklı gövde tipleri, tüm otoparklara erişim için tasarlanan 1,90 m yükseklik, 6,6 m3’e kadar kullanım hacmi, 1.275 kg taşıma kapasitesi ve özellikle aracın ön bölümünü mobil bir ofise dönüştüren Moduwork tarafından sağlanan çok yönlülük dahil içten yanmalı versiyonlarla aynı kullanım özelliklerini ve pratikliği sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@