banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

eLogo, 2022'de 1 milyardan fazla e-Belge üreterek 85 bin ağaç kurtardı

Türkiye’nin çok tercih edilen dijital dönüşüm ortağı eLogo, tüm ERP ve yazılımlarla uyumlu ürünleriyle, e-Belge dönüşüm süreçlerinde işletmelere destek oluyor.

Teknoloji 05.06.2023, 11:00 Melike Kaya Bayram
23
eLogo, 2022'de 1 milyardan fazla e-Belge üreterek 85 bin ağaç kurtardı

eLogo Genel Müdürü Başak Kural, "e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye gibi dijital ortamda hazırlanan e-Belgeler işletmelere zaman ve maliyet olarak tasarruf sağlarken, doğanın korunmasına da yardımcı oluyor. ERP tarafında 100 binin üzerinde, e-Fatura tarafında da 150 bine yaklaşan müşteri portföyümüz var. Farklı ölçekteki birçok işletmede, müşterilerin en çok kullandığı ekranlardayız. Türkiye’deki her 3 faturadan biri eLogo’dan geçiyor. Sadece 2022 yılında 1 milyardan fazla e-Belge üreterek 85 bin ağacı kurtardık. Ülkemizde sürdürülebilirlik bilincinin yükselmesi ve buna yönelik teşvik edici regülasyonlarla birlikte iş süreçlerindeki verimlilik de artmaya devam edecek” dedi.

eLogo, işletmelere e-Dönüşüm süreçlerinde uçtan uca terzi işi çözümler sunan bir servis şirketi olmayı hedefliyor. Müşterileriyle birlikte büyümeye dayanan stratejisiyle; işletmelere işlerini hızlandıran, ticaretini kolaylaştıran ve gelirlerini artıran servisler geliştiriyor. İşletmeler, operasyonel yüklerini azaltarak fatura, makbuz, defter ve irsaliyelerini dijital ortamda saniyeler içerisinde oluşturma, iletme, saklama imkânına sahip olurken; karbon ayak izlerini de azaltıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@