banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Go Sharing Mobil Uygulaması Güncellendi

Güncellenen uygulama kullanıcı deneyimine daha fazla odaklanarak tüm paylaşımlı araçlara ulaşılabilecek şekilde yeniden geliştirildi.

Teknoloji 21.07.2022, 09:35 Melike Kaya Bayram
19
Go Sharing Mobil Uygulaması Güncellendi

Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing’in dünya çapında hizmet verdiği paylaşımlı elektrikli mopedleri, e-bisikletleri ve elektrikli arabaları arasındaki fark, yeni mobil uygulamayla daha belirgin hale gelirken tüm araçlaraaynı uygulama üzerinden ulaşılabiliyor. Örneğin artık yalnızca e-bisiklet kullanmak isteyen kullanıcılar için ehliyet kontrolü yapılmıyor. Türkiye’de henüz yalnızca elektrikli mopedlerle hizmet veren GO Sharing’in yeni mobil uygulaması sayesinde uygun araca ulaşıp kiralamak, ödeme yapmak ve rezervasyon yapmak birkaç tıkla daha kolay hale geliyor. GO Sharing CEO’su Raymon Powels, hizmete sunulan yeni mobil uygulama ile kullanıcı deneyimini kolaylaştırmaya odaklandıklarını vurgularken mobilitenin problemlerini ortadan kaldırmak için geliştirdikleri stratejileri aktarıyor.

Kullanıcılar Birbirlerinin Parklarını Değerlendirerek Kazanacak

GO Sharing’in yeni hizmete sunulan mobil uygulaması, paylaşımlı mobilite hizmetlerinde gözlemlenen sorunların önlenmesi ve kullanıma dair uygun davranışların teşvik edilmesi için geliştirilen stratejinin bir parçasıdır.GO Sharing CEO’su Raymon Powels,“Uygulamamız kullanıcılarımızla iletişimde olmanın, kullanıcı davranışlarını kontrol etmenin, incelemenin ve onlara daha iyi bir deneyim sunmanınen önemli yoludur. Belediyelerle birlikte yaptığımız görüşmeler sonucu geliştirdiğimiz stratejilerle ulaşımın geleceğine öncülük ediyor ve mobilitenin doğru yolda kalmasını sağlamak için yasalar ve kullanıcı memnuniyeti arasındaki doğru dengeyi bulmak için devamlı çalışıyoruz.Bir sonraki adımımız, kullanıcıların sürüş dakikaları kazanabilecekleri birçok seçenekle birlikte diğer kullanıcıların park etme eylemlerini değerlendirebilecekleri bir sadakat programı olacak.”sözleriylegeliştirilen yönteminyanlış park sorununa kalıcı çözüm olacağını vurguluyor.

Belediyelerle Ortak Geliştirilen Yenilikler

Kullanıcılar ve belediyelerle yapılan kapsamlı görüşmeler sonrasında yapılan düzenlemelerden bazıları, yolculuğun sonlandırılabileceği hizmet bölgesinin daha belirgin görünüyor olması ve mopedlerin park halinde çekilen fotoğraflarda siluetinin çerçeveye sığma zorunluluğu oldu. Bu işlem makine öğrenimi kullanarak park etme değerlendirmesi yapmanın ilk adımı olarak görülüyor. Yeni GO Sharing mobil uygulaması,işverenlere çalışanlarının paylaşımlı mobilite ile seyahat etmeleri için işletme hesapları açmalarına da olanak tanıyor. Kişiye özel verilen kodlarla işletme hesaplarına dahil olan çalışanlar hem kişisel hem de iş hesapları arasında kolayca geçiş yapabiliyorlar.Uygulamada bir hesaba kaydolmak daha kolay hale getirilirken önceki yolculukların ve ödemelerin de kapsamlı ayrıntıları gösteriliyor. GO Sharing CEO’su Raymon Powels, “Yeni mobil uygulama, her ülkede ve şehirde hizmetlerimizi sunarken daha hızlı düzenleme ve daha çok kontrol imkanı sağlıyor.” yorumlarını yaptı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@