banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Huawei MateBook D16'nın çoklu görev özelliği ile sınırları aşın

En yeni Huawei MateBook D16 dizüstü bilgisayarın, her türlü profesyonel zorlukla nasıl kolayca başa çıkmanıza yardımcı olduğunu deneyimleyin.

Teknoloji 30.03.2021, 15:15 30.03.2021, 15:10 Melike Kaya Bayram
193
Huawei MateBook D16'nın çoklu görev özelliği ile sınırları aşın

Birçok görev, bunları başarmak için farklı yaklaşımlar gerektirir. Bazılarının diğerlerinden daha fazla güce ihtiyacı vardır. İşiniz söz konusu olduğunda ihtiyacınız olan şey, her durumda güvenilir olduğunu kanıtlayacak bir araçtır. İşiniz ve günlük görevleriniz ne kadar gelişmiş olursa olsun, yeni piyasaya sürülen MateBook D16, güçlü bir AMD Ryzen 4000H serisi işlemci, çoklu görev özelliğine sahip 16 inç ekran ve çoklu pencere destekli gelişmiş Huawei Share ile günlük performansınızı kesinlikle destekleyecek.

EN BAŞINDAN BERİ GÜÇLÜ

İş veya okulla ilgili günlük zorluklar bir yandan motive ederken diğer yandan çok fazla enerji ve akıllı performans gerektirebilir. İyi organize olmak, sizi olumlu bir havaya sokabilir ve zaman kaybetmenizi önleyebilir. Şematik düşünmeyi sevmeyebilirsiniz, ancak belirli görevleri planlamak ve bunları zamana yerleştirmek paha biçilmez bir yardımcı olabilir. Yeni bir güne başlarken küçük adımlarla başlayın ve iş öncelikleri konusunda akılcı bir yaklaşım benimseyin.

Akıllı ama güçlü çözümler hakkında konuşurken, Huawei MateBook D 16'ya daha yakından bakmak gerekiyor. Bilgisayarınızın görevin ortasında teklemeye başladığı hiç başınıza geldi mi? Bunun nedeni RAM ve CPU önbellek kapasitesinin aşılması. Yeni MateBook ve AMD Ryzen 4000 H serisi işlemcide bunun olmayacağından emin olabilirsiniz. Bu güçlü işlemci, bir NVMe PCIe SSD ile birleştirildiğinde, kodlama programlarının, ekip çalışması iletişim araçlarının veya grafik uygulamaların çalışmasında dikkate değer bir hız artışı sağlar.

Sizi rahatsız edebilecek diğer bir şey de tıklama ile gerçekleştirilen işlem arasındaki gecikmedir. Pek çok bileşen bu değeri etkiliyor, ancak Huawei MateBook D16 bu anlamda mükemmele yakın bir deneyim sunuyor. Dahili SSD ile, her tuş vuruşunuzun bastığınız anda kaydedildiğinden emin olabilirsiniz.

DOĞRU MODU AYARLAYIN

E-postalar ve telefon görüşmeleri, sohbet odasında meslektaşlarla yapılan şakalar veya şu anda yapılması gereken çok sayıda görev, iş gününü etkili bir şekilde düzensizleştirebilir ve mesleki veya okul hedeflerine ulaşmaktan uzaklaşabilir. İş verimliliğini artırmak için, zaman ve öz yönetim ilkelerine uymak gerekir.

Huawei MateBook D16 standart çalışma modu seçeneğiyle, kullanıcıların günlük üretkenlik görevlerini yerine getirmesi için tasarlandı. Performans Modu ise yoğun ofis görevlerini ve yüksek yüklü profesyonel yazılımları çalıştırmak için uygun. Fn ve P tuşlarına aynı anda basarak, kullanıcı mevcut görevler için en uygun modu kolayca seçebilir.

ÇOKLU GÖREV YETENEĞİNİ ARTIRMAK

Hangi ekran boyutunu seçeceğinizi merak ediyor musunuz? Kararınızı verirken önce en rahat çözümü düşünün. Programcı mısınız? Ya da belki kodlama veya fotoğraf düzenleme üzerine bir kurs mu alıyorsunuz? İster iş ister hobiler için olsun, büyük ve yüksek kaliteli bir ekran, etkinliği ve çoklu görev becerilerini artırmak için mükemmel bir çözüm olabilir. Huawei MateBook D16, yüzde 100 sRGB renk gamını ve maksimum 300nit parlaklığı destekleyen ve parlama önleyici korumaya sahip 16,1 inç, 1080p FHD IPS ekrana sahip.

Huawei MateBook D16'nın 16:9 en boy oranı, ekranı web seminerleri, video demoları veya çevrimiçi kurslar gibi içerikleri göstermek için mükemmel bir aday yapar. Dahası, yeni Huawei dizüstü bilgisayar, ekranın yaydığı zararlı mavi ışığı etkili bir şekilde azaltmak, göz yorgunluğunu hafifletmeye ve görme yeteneğini korumaya yardımcı olacak ekran titremesi sorunlarını gidermek için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve Titreşimsiz sertifikalarını almış bir ekran kullanıyor.

AKILLI İŞ BİRLİĞİ

Çoklu görev, farklı becerileri birleştirmede esnek olmayı gerektiriyor. Düzgün çalıştığında, birkaç görevi aynı anda yapmak için harika bir araç olabilir, ancak çok fazla sorumluluk üstlenirseniz, bunaltıcı da olabilir. Bununla başa çıkmanın en iyi yolu, görevler için dikkatli planlama ve zaman tahmini, görevleri iyi gruplama ve eşit hızda çalışma başarının anahtarı olabilir. Ayrıca, çalışmayı optimize edecek ve sonuç olarak, bir akıllı telefonu bir dizüstü bilgisayara kabloyla bağlamak gibi gereksiz işlerle zaman kaybetmeyi önleyecek çözümler aramaya değer.

Huawei Share özellik setinin bir parçası olan Çoklu Ekran İş Birliği, kullanıcıların akıllı telefon ekranlarını bilgisayar ekranına yansıtmalarına olanak tanıyor. İki cihaz bağlandıktan sonra kullanıcılar dosyaları sürükleyip bırakarak aktarabilir, bilgisayardan mobil aramalar başlatabilir ve alabilir, ayrıca bilgisayarda mobil uygulamaları başlatabilir ve daha büyük ekranla birden fazla görevi aynı anda gerçekleştirebilir.

HUAWEI MateBook D16’nın 16 GB RAM’li versiyonu, Huawei Online Mağaza üzerinden 7.999 TL, 8 GB RAM’li versiyonu ise 6.999 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla satışa sunuluyor. Vade farksız 4 taksit avantajı sunulan ürünü satın alan tüketicilere, Huawei AF30 Mouse ve taşıma çantası da hediye ediliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@