banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Kasım’da Hibrit SUV Suzuki’den Alınır

Akıllı hibrit teknolojisine sahip modelleriyle beğeni toplayan Suzuki, hibrit bir SUV sahibi olmak isteyenlere özel ayrıcalıklar sağlamaya devam ediyor.

Teknoloji 08.11.2021, 16:55 08.11.2021, 15:54 Melike Kaya Bayram
77
Kasım’da Hibrit SUV Suzuki’den Alınır

Ülkemizde Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, yeni bir hibrit SUV sahibi olmak isteyenlere özel alım imkânları sunmaya devam ediyor. Ülkemizde 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle satışa sunulan, standart güvenlik özellikleriyle segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit modeli için Kasım ayı boyunca 100 bin TL için 12 aya varan vade ile % 0,99’luk faizli kredi imkânı sağlanıyor.

ÇOK YÖNLÜ VEGÜVENLİ SUV VİTARA HİBRİT HER YÖNDEN AVANTAJLI

Yetenekli SUV Suzuki Vitara Hibrit, donanım ve güvenlik özellikleri sayesinde hem şehir içinde hem de uzun seyahatlerde verimli ve konforlu yolculuklara olanak tanıyor. 9” multimedya cihazı, Apple CarPlay ve Android Auto, 4,2” renkli LCD bilgi ekranı, panoramik sunroof ve otomatik klima gibi özellikleriyle kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Vitara Hibrit, ileri güvenlik özellikleriyle de öne çıkıyor. Suzuki Vitara Hibrit’in standart sunduğu güvenlik özellikleri arasında; Çift Sensörlü Fren Destek Sistemi (DSBS), Kör Nokta Uyarı Sistemi (BSM), Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemi (RCTA); Trafik İşareti Tanımlama Sistemi (TSR), Şerit Takip İhlal ve Uyarı Sistemi ve Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC) yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@