banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Komtera Teknoloji “Yılın En İyi İş Ortağı” Seçildi

Komtera, Trellix’in düzenlediği ‘’Better Together Partner Summit’’ etkinliğinde ‘’Yılın En İyi İş Ortağı” ödülünü kazanıp bilişim sektöründe bir ilke imza attı.

Teknoloji 01.11.2022, 13:15 01.11.2022, 12:19 Melike Kaya Bayram
48
Komtera Teknoloji “Yılın En İyi İş Ortağı” Seçildi

Komtera Teknoloji, Trellix ile ‘’Better Together Partner Summit’’ etkinliğinde sadece Türkiye değil, EMEA ülkeleri çapında “Yılın En İyi İş Ortağı”ödülünü kazanarak bilişim sektöründe büyük bir başarıya imza attı. Sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesi ve güvenlik çözümleri alanındaki uzmanlığı ile distribütörü olduğu global ölçekteki lider markaların çözümlerini, katma değerli hizmetleri sayesinde daha ileriye taşımayı hedefleyen Komtera Teknoloji’nin Satış Direktörü Gürsel Tursun,sektörde elde edilen büyük başarının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

‘’Distribütörü Olduğumuz Markalar İle Fark Yaratmaya Devam Edeceğiz!’’

Ülke çapındaki binlerce küçük işletme ve kurumsal hesaba ulaşan bayi ağı sayesinde siber güvenliğin merkezi Komtera Teknoloji, BT güvenliği ve veri kurtarma alanlarında profesyonel ürünler, çözümler ve hizmetler sunuyor. ‘’Better Together Partner Summit’’ etkinliğinde hem Türkiye’de hem de EMEA ülkeleri kapsamında ‘’Yılın En İyi İş Ortağı” ödülüne layık görülen Komtera Teknoloji’nin Satış Direktörü Gürsel Tursun,‘’Komtera Teknoloji olarak bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte hem iş ortaklarımızın hem de kullanıcılarımızın yanında olmayı ve omuz omuza iş geliştirmeyi sürdüreceğiz. Üreticilerimizin güven ve verimliliğini sağlamak bizim için her zaman ön planda olmuş ve olmaya devam edecektir.Bu bağlamda bizler de yeni talepler oluşturma yolunda değer yaratıp, müşterilerimizin hedef pazarlara erişimlerini kolaylaştırarak onlara desteklerimizi sunmayı ilke haline getireceğiz.’’ ifadelerinde bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@