banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Labrys’ten Olağanüstü Müşteri Deneyimi İçin Yeni İşbirliği

Labrys, MoEngage ile yaptığı iş ortaklığı sayesinde markalara müşterileriyle etkileşimi artırma ve dolayısıyla geri dönüşleri yükseltme olanağı sunacak.

Teknoloji 20.04.2022, 11:30 Melike Kaya Bayram
284
Labrys’ten Olağanüstü Müşteri Deneyimi İçin Yeni İşbirliği

Pazarlama ve iş uzmanlığını teknoloji bilgisi ve yetenekleriyle birleştiren danışmanlık firması Labrys, sektörün önde gelen içgörü odaklı müşteri deneyimi platformu MoEngage ile stratejik ortaklığa imza attı. Labrys bu işbirliğiylehizmet sunduğu markaların müşterileriyle daha etkin şekilde etkileşime girmelerini ve bu sayede hizmet kalitesini yükseltmelerineyardımcı olmayı amaçlıyor.

Günümüzde tüm markalarhedef kitleleriyle etkileşime yönelik çok kanallı bir yaklaşıma odaklanıyor.Fakat müşteriler genellikle temas noktalarında tutarsız ve birbirinden kopuk deneyimler yaşamak zorunda kalabiliyor. Sorunun kaynağını, çoğunluklaiçgörülerle birlikte merkezi bir müşteri görünümü sağlayan entegre bir platformun yokluğu oluşturuyor. Bu nedenle pazarlama ekipleri birden çok kanalla uğraşmak zorunda kalıyor ve bu içgörüleri eyleme geçirilebilir stratejilere dönüştürme yetenekleri kısıtlanıyor. Labrys ile MoEngage arasındaki ortaklık sayesinde pazarlama ekipleri, teknoloji ekiplerine ve BT operasyonlarına bağımlı olmadan gerçekten çok kanallı ve geri dönüşü yüksek etkileşim stratejilerini düzenlemek için işlevler ve öngörülerle donanıyor.

Labrys Yönetici Ortağı Sinan Günal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “MoEngage ile birlikte, müşterilerimizin yaşadığı zorluklara son teknoloji ürünü, yapay zekâ destekli, müşteri merkezli ve içgörü odaklı maliyet etkin bir çözüm sunabileceğimize inanıyoruz. En son teknolojilerden güç alan müşteri deneyimi yolculuğu çizme ve planlama yeteneklerini kullanarak, müşterilerimiz için oluşturduğumuz çok kanallı etkileşim metotları stratejimizi sorunsuz bir şekilde yürütmeyi hedefliyoruz”dedi.

Tek tek her müşterinin deneyimini kişiselleştirmeye derin bir şekilde odaklanarak çok kanallı müşteri etkileşimi stratejileri yürütmek, pazarlama ekipleri için büyük önem taşıyor. MoEngage'in yapay zekâ destekli işlevlerini kullanacak olan Labrys, pazarlama ekiplerinin müşterileri için ileriye dönük, çekici etkileşim senaryoları geliştirmesine yardımcı olacak. Labrys'in Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu'da dijital dönüşümü yönlendirme becerisi bu ortaklık için çok önemli. Labrys ile MoEngage'in kusursuz müşteri deneyimi sunma konusundaki uzmanlığıyla bölgedeki markalar, bu uçtan uca çözüm ile doğru etkileşim stratejisini uygulayabilecek.

MoEngage Küresel İttifaklar Başkanı Sanjay Kupae ise “Labrys ile kurduğumuz bu stratejik ortaklıktan dolayı çok heyecanlıyız. Ortaklığımızı, tüketici markalarının müşteri etkileşimini optimize etmelerine, çevik pazarlama stratejilerini yönlendirmelerine, pazara sunma süresini ve ilgili maliyetleri düşürmelerine ve operasyonel verimliliği artırmalarına yardımcı olmak için doğru yönde atılmış bir adım olarak görüyoruz” dedi.

LABRYS PAZARLAMA VE İŞLETME BİLGİSİNİ TEKNOLOJİ BİRİKİMİYLE HARMANLIYOR

Kitle pazarlaması, pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında strateji geliştiren ve uygulamalar arasında köprü kuran Labrys, pazarlama ve işletme bilgisini, teknoloji birikimiyle harmanlayan yeni nesil bir danışmanlık şirketi olarak müşteri deneyimi dönüşümü projeleri gerçekleştiriyor. Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika’da operasyonlarını sürdüren Labrys’in, şu an15ülkede, 15’i aşkın sektörde 50’nin üzerinde projesi bulunuyor. Labrys; danışmanlık, teknoloji seçimi, teknoloji uyarlaması ve entegrasyonlar ile stratejik servisler olmak üzere dört ana başlık altında çözüm sunarken, hizmetleriyle ulaştığı müşteri sayısını yükseltmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@