banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Mechsoft, “M-Files Global Partner Ödülleri” nden İki Ödülle Döndü

MechSoft; akıllı bilgi yönetiminin lider çözümü M-Files’ın düzenlediği “Global Partner Ödülleri Töreni”nden iki ödülle döndü.

Teknoloji 31.05.2023, 12:00 Melike Kaya Bayram
231
Mechsoft, “M-Files Global Partner Ödülleri” nden İki Ödülle Döndü

Kurulduğu 2008 yılından bu yana, iş ortaklarının dijital dönüşüm süreçlerine rehberlik eden MechSoft, akıllı bilgi yönetiminde dünya lideri M-Files’ın iş ortaklarına yönelik düzenlediği “Global Partner Ödülleri Töreni”nden iki ödülle döndü. M-Files ekosisteminde, global ve bölgesel bazda satış ve pazarlama alanlarında en yüksek performansları gösteren firmaların ödüllendirildiği tören, “2023 Global İş Ortakları Konferansı” kapsamında gerçekleşti. Meksika’nın Cancún şehrinde gerçekleşen törende MechSoft, 2022 yılı “EMEA En İyi Pazarlama Performansı” ve “EMEA En Fazla Yeni Müşteri Elde Etme” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Satış ve pazarlama alanlarında iki farklı ödül almaktan dolayı memnuniyetini dile getiren MechSoft CEO’su Gökhan Erdoğdu; “15. yılımızı ödüllerle taçlandırıyoruz. Son olarak kazandığımız Türkiye’nin En İyi İşvereni ödülünün ardından global çapta da başarılarımızı perçinliyoruz.” diye belirtti. Erdoğdu; “Bizler uzun zamandır firmaların dijitalleşmesi yönünde hizmet verip, yeni vizyonlar sunuyoruz. MechSoft’un vizyonu, M-Files’ı alanında dünya lideri konumuna getiren vizyonla birleşince dijital dönüşüm iş ortaklarımıza benzersiz çözümler sunduğumuz bir sürece dönüşüyor. Bunun da meyvelerini, böylesine değerli ödülleri kazanarak topluyoruz.” diye vurguladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@