banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Micro Focus’tan Yapay Zeka Destekli Uçtan Uca Değer Akışı Yönetimi Platformu

Micro Focus Value Edge Platform™ yazılım geliştirme yaşam döngüsünün her aşamasında değer yaratma sürecinin takibi için tasarlanmış bulut tabanlı bir çözümdür.

Teknoloji 24.03.2022, 12:45 24.03.2022, 12:35 Melike Kaya Bayram
152
Micro Focus’tan Yapay Zeka Destekli Uçtan Uca Değer Akışı Yönetimi Platformu

Micro Focus (LSE: MCRO; NYSE: MFGP) bugün üretkenliği artırma ve yazılım geliştirme süreçlerindeki ilerlemeyi kolaylaştırmaya yönelikakıllı otomasyon kabiliyetleri sunan, kuruluşların var olan araç zincirleriyle bütünleşen, modüler ve bulut tabanlı bir çözüm olan, şirketin yeni ValueEdge değer akışı yönetimi platformunun herkesin kullanımına sunulduğunu duyurdu. Bu yenilikçi ve kapsamlı çözüm, yazılım geliştirme kuruluşlarına stratejiden teslim adımına kadar değer, kalite ve risk dengesini kurmak adına etkili kararlar almak ve iyileştirmeler yapmak için gereken görünürlüğü sağlıyor.

Micro Focus’ta ADM Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Rohit De Souza bu duyuruyla ilgili şunları söyledi: “Micro Focus Value Edge Platformu, yazılım ürünü yaşam döngüsünün kritik aşamalarında kuruluşların değer yaratımını kavramsallaştırmasını ve görselleştirmesini sağlar. Değer akışı yönetimini, şirketlerin başarılı iş sonuçları elde etmeleri için uygulamaları oluşturma ve teslim etme sürecinde değerlendirme, planlama ve yönetimde izledikleri yolu dönüştürecek ve değiştirecek, etkili bir unsur olarak görüyoruz.”

Platformun yapay zeka destekli analitiği, derin öğrenmeye ve tahminlere dayanan, eyleme dönüştürülebilir içgörüler sağlıyor. Value Edge’in akıllı yetenekleri, trendlerden anomali tespitine kadar sezgisel ve özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü, eyleme dönüştürülebilir analitik ve içgörüler sunuyor. Ayrıca platformun akıllı ilke tabanlı ardışık düzen izlemesi ve yönetim yetenekleri fikir aşamasından piyasaya sunulma anına kadar otonom bir süreci mümkün kılıyor. ValueEdge’in sürekli kalite ve işlev testi etkinliklerini yönetme becerisiyle birlikte bu çözüm, oluşan israfı ve riski en aza indiriyor. Diğer yandan daha hızlı uygulama teslimi, müşteri memnuniyetinde artış ve rekabet avantajının güçlenmesi için yatırım getirisini de en üst düzeye çıkarıyor.

Jaguar TCS Racing Ekip Sorumlusu James Barclay: “Rekabetin yoğun olduğu Formula E ortamında Jaguar TCS Racing olarak her zaman rakiplerin önüne geçmeye çalışıyoruz. Micro Focus ile ortaklığımız ve veri analitiği araç setlerinin uygulanması sayesinde elde ettiğimiz başarıdan sonra yeni nesil ValueEdge platformunu keşfetmek ve sonrasında Formula E’nin yüksek ivmeli yazılım geliştirme yarışına nasıl uygulanacağını öğrenmek bizim için heyecan verici.”

100’ün üzerinde hazır ticari ve açık kaynaklı entegrasyonla birlikte kullanıcılar, Value Edge’in REST tabanlı API’lerini ve SDK’sını kullanarak var olan ve gelecekteki araç zincirlerini zahmetsizce entegre edebilecek, diğer yandan tüm yazılım geliştirme sürecinde daha fazla görünürlük edinebilecek.

Micro Focus Value Edge Platformunun önemli özelliklerinden bazıları:

  • Uçtan uca değer akışı yönetimi: Tam entegre platform, “stratejiden teslim adımına kadar” bir kuruluşun ürün teslim sürecinin tamamını destekler; böylece kuruluşlar değer sağlama sürecini optimize edebilir, verimliliği en üst düzeye çıkarabilir, kaliteyi destekleyen bir temel yaratabilir ve riski en aza indirebilir.
  • Bulut tabanlı mimari: ValueEdge’in uygun maliyetli, esnek, güvenli tasarımı en zorlayıcı yazılım ekiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak kusursuz ölçeklenebilirliği ve hızlı devreye alma avantajını sağlar.
  • Akıllı, ileri düzey analitik: Yenilikçi çözüm özelleştirilebilir, sezgisel arayüzüyle gerçek zamanlı, eyleme dönüştürülebilir içgörüler sağladığından kullanıcılar da uygulama teslimi sürecinin optimizasyonu için öngörülerde bulunabiliyor ve buna göre harekete geçiyor.
  • Kalitede süreklilik: ValueEdge’in son teknolojili, uçtan uca izlenebilirliği ve otomatikleştirilen iş akışı süreçleriyle kurumsal seviyede yazılım kalitesi sağlanıyor.
  • İşlev testi: Platform model tabanlı test, fiziksel mobil cihazlara ve emülatörlere erişim ve test optimizasyonu gibi kapsamlı, yeni nesil test yeteneklerine sahip.
  • Entegrasyon kolaylığı: 100’ün üzerinde amaca yönelik uygulama entegrasyonu, bir kuruluşun var olan açık kaynaklı veya ticari yazılım geliştirme araç zincirleriyle kullanım kolaylığı sağlar.
  • Yapay  zeka destekli otomasyon: Hızı ve değeri en üst düzeye çıkarmak için yinelenen, ancak temel yazılım süreçlerini zahmetsiz bir şekilde otomatikleştirin.


Value Edge Platform hakkında daha fazla bilgi için lütfen Micro Focus ile iletişime geçin

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@