banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Online Site Yönetimi Uygulaması Apti, Silikon Hills Yolcusu

Toplu yaşam alanlarında yoğun ilgi gören Apti, Amerika’nın yeni silikon vadisi Silikon Hills’a kabul edilen ilk ve tek Türk şirketi oldu.

Teknoloji 07.03.2022, 15:15 Melike Kaya Bayram
116
Online Site Yönetimi Uygulaması Apti, Silikon Hills Yolcusu

Toplu yaşam alanları ve plazalardaki yöneticiler, sakinler ve üye işyerleri için geliştirilmiş yapay zeka tabanlı online bir platform olan ve 2021’in Aralık ayında piyasaya sunulan Apti, 2021 yılı başında görüşmeye başladığı, Teksas Auistin'deki Silikon Hills ile anlaşmaya vardı. Amerika’nın yeni silikon vadisi olarak bilinen Silikon Hills’te 2022 yılı içerisindeofis açmayı planlayan Apti, Silikon Hills’a kabul edilen ilk ve tek Türk şirketi oldu. Yurt dışından da birçok yatırım teklifi aldıklarını söyleyen Apti’nin kurucu ortağı Ali Emre Erişen, “Lansmanda ortaya koyduğumuz yıllık hedefimizi ilk ayda aştık ve bugün itibariyle 211 site ve 104 bin konuta ulaştık.Gerek yurt içi gerekse de yurt dışı başarılarımızın asıl nedeni, önemli bir ihtiyaca cevap vermemiz” dedi.

Apti’nin her ay site ve konut adedinde kendi rekorunu kırdığını dile getiren Erişen, Silikon Hills’da dünya devi teknoloji şirketleri ile bir arada çalışacaklarını ifade etti.

Apti’nin 2022’de dünya genelinde 50’den fazla ülkeye açılmayı hedeflediğini belirten Ali Emre Erişen komşu Balkan ülkeleri, Türkiye  Cumhuriyetler, Körfez ülkeleri, Batı Avrupa ve Amerika kıtasında pek çok sitede deneme aşamasında olduklarını belirtti.

Erişen, Türkiye genelinde hizmet verdikleri belli başlı siteleri ise şöyle sıraladı: “Şubat ayı sonu itibariyle TOKİ, Emlak Konut ve Kiptaş projelerinin yanı sıra, Ağaoğlu My World Europe, Batışehir, Prestij Park ve İhlas Marmara Evleri gibi Türkiye’nin önde gelen büyük konut projeleriniportföyümüze eklemiş bulunuyoruz.”

HEM ÜCRETSİZ HEM DE AİDATLARI DÜŞÜRÜYOR

Erişen, aidatlarda son dönemde yaşanan artışlar nedeniyle pek çok konutun tercihi haline gelen Apti’nin günlük yaşamda web ve mobil platform üzerinden yapılan tüm alışverişlerde, site sakinlerine ‘Apti puan’ kazanma fırsatı sunduğunu söyledi. Bu puanların aidat ödemelerinde kullanılabildiğini ve böylece, toplanan Apti puanlara göre, aidat ücretinin tamamının bu şekilde karşılanmasına olanak sağlandığını vurgulayan Erişen, her geçen gün Türkiye’nin önde gelen markalarının da online alışveriş modülüne eklendiğini kaydetti.Site sakinlerinin su, yemek siparişi, çilingir, nakliye, tamir gibi hizmetler için Apti üyesi güvenilir firmalardan hizmet aldığını belirten Erişen, site sakinlerine de puan kazandırdıklarını ifade etti. Sitelerden hiçbir ücret almadıklarını vurgulayan Erişen, üye firmaların elde ettikleri gelirin yüzde 10’unun yarısını Apti ve site yönetiminin, diğer yarısını ise site sakinlerinin aldığını bildirdi. 

İLK HEDEF GİDERLERİYÜZDE 33 DÜŞÜRMEK

İlk hedeflerinin site yönetimi giderlerini yüzde 33 düşürmek olduğunun altını çizen Erişen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Anlaşmalı çözüm ortaklarıyla çalışan site yönetimlerinin Apti için hiçbir yatırım ya daişletme gideri ödemesine gerek kalmıyor. Anlaşmalı bankalarla kolay entegrasyon gerçekleştirirken, kullanıcılar da işlemlerinde, site yönetimine özel komisyon ücreti fırsatlarından yararlanabiliyor. APTİ Puan sistemiyle site sakinleri her alışverişlerine puanlar kazanırken,site yönetimi de ek gelir elde edebiliyor. Uygulamaya entegre reklamlar sayesinde, site yönetimleri bütçesine fazladan kazanç kalemi oluşturabiliyor.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@