banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

PayTR yılın fintek şirketi seçildi

PayTR, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü ENSO tarafından düzenlenen Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nde ‘Yılın Fintek Şirketi’ seçildi.

Teknoloji 14.04.2021, 17:00 Melike Kaya Bayram
211
PayTR yılın fintek şirketi seçildi

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü ENSO tarafından 10’uncu kez düzenlenen, Boğaziçi Üniversitesi’nin en prestijli ödül töreni olan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nde "Yılın Fintek Şirketi" seçildi.

Ödülü PayTR adına, kendisi de Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan PayTR Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Cengiz aldı.

Boğaziçi Üniversitesi mezunu olarak PayTR’a verilen ödülü almanın kendisi için oldukça özel ve anlamlı olduğunu söyleyen Cengiz, “Türkiye’nin en köklü ödeme kuruluşu olan PayTR’ı bu ödüle layık gördükleri için değerli müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Sizin de bildiğiniz gibi finansal teknolojiler sektörü, geleceğin ve günümüzün en parlak sektörleri arasında. Bu alan, Boğaziçi öğrencileri gibi zeki, yaratıcı, çalışkan ve üretken gençler için büyük fırsatlar barındırıyor. PayTR’ın başarısının mimarı da genç ve dinamik ekibi. İleride güzel projelerde yollarımızın kesişmesini diliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@