banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Petrol Ofisi’nden LPG’li araçlara yönelik Türkiye’nin ilk ve tek Filo Yönetim Sistemi: LPG Pass

Türkiye akaryakıt sektörü lideri Petrol Ofisi, müşteri odaklı bakış açısı ile tasarlanmış yeniliklere imza atmaya, sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Teknoloji 16.04.2021, 10:31 Melike Kaya Bayram
294
Petrol Ofisi’nden LPG’li araçlara yönelik Türkiye’nin ilk ve tek Filo Yönetim Sistemi: LPG Pass

Filolarında LPG’li araç bulunan firmalar artık otogaz ihtiyaçlarını birçok avantaj sunan bir sistem dâhilinde Türkiye’nin en yaygın akaryakıt istasyonu ağından, Petrol Ofisi kalite ve güvencesiyle karşılayabilecekler. Türkiye’de ilk kez ve sadece Petrol Ofisi tarafından sunulan LPG Pass ile şirketler LPG’li araçlarına yönelik Filo Yönetim Sistemi’ne kavuştular. AutoMatic Filo Yönetim Sistemi ile benzin ve motorinde sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri LPG Pass ile otogaza da taşıyan Petrol Ofisi, firmaların tüm yakıt ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunabilen yegâne marka konumunda. Karma filoya sahip firmaların araçları, benzin ve motorin için AutoMatic, otogaz için LPG Pass sistemine dâhil olarak, farklı yakıt ihtiyaçlarını tek çatı altında ve Türkiye’nin en büyük istasyon ağından karşılayabilecekler.

FİRMALAR YAKIT ALIMLARINI SİSTEM ÜZERİNDEN KONTROL EDEBİLECEKLER

Firmalara farklı avantajlar ve kazançlar sunan LPG Pass ile müşteriler kredi kartlarını eşleştirerek ÖDE-GEÇ hizmetinden faydalanabilecek, araçlarından inmeden ve güvenli bir şekilde yapacakları PO/Gaz alımlarından kazançlı çıkacak. LPG Pass kullanan firmalar, yapılan yakıt alım bilgilerinin detaylarına istedikleri yerden ve 7 gün 24 saat ulaşabilecek, yakıt giderlerini kontrol altına alabilecekler.

FİRMALAR TÜM YAKIT İHTİYAÇLARINI TEK ÇATI ALTINDA KARŞILAYACAKLAR

Petrol Ofisi istasyonlarının gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran, onlara cazip ayrıcalıklar sunan birer hizmet noktası olduğuna vurgu yapan Petrol Ofisi Perakende Direktörü Yiğit Meral, “Hayata geçirdiğimiz yeniliklerle müşterilerimize sağladığımız katkıları arttırmaya, çeşitlendirmeye ve sektörümüzde öncü olmaya devam ediyoruz. AutoMatic sistemi ile akaryakıtta sağladığımız Filo Yönetim Sistemi’ni, LPG Pass ile otogaza da taşıyarak tüm yakıt ihtiyaçlarını tek çatı altında ve Petrol Ofisi ayrıcalıkları ile en ideal çözüm olarak sunuyoruz” dedi.

ARAÇTAN İNMEDEN ÖDEME, İNDİRİMLER VE DAHA BİRÇOK KURUMSAL AVANTAJLAR

PO/Gaz’ın kalite ve dolum konusunda yüzde yüz garanti veren Yakıt Emniyet Sistemi (YES) ile Türkiye otogaz pazarında bir ilke imza attığını hatırlatan Petrol Ofisi LPG Kıdemli Müdürü Murat Çelik ise “PO/Gaz’ın sunduğu ayrıcalıklar arasına, LPG Pass ile benzeri bulunmayan bir hizmet daha katılıyor. LPG Pass ile firmalar, LPG’li araçları için filo yönetim sistemine kavuşacaklar, hem indirim kazanıp, hem de araçtan inmeden ödeme yapabilecekleri gibi araçlarının yakıt alımlarının takibi ve kontrolü gibi birçok avantaja da kolayca sahip olacaklar” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@