banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Rackle Eu-Startups Summit Startup Yarışmasının Finalistlerinden Biri Oldu

Avrupa’da, kendi bankanızı kurmaya imkan sağlayan Rackle, EU-Startups Summit kapsamında düzenlenecek startup yarışmasında finale kalan 15 şirketten biri oldu.

Teknoloji 19.04.2022, 17:00 Melike Kaya Bayram
110
Rackle Eu-Startups Summit Startup Yarışmasının Finalistlerinden Biri Oldu

Bankalardan aldığı BaaS servislerine bir katman ekleyerek kullanıma kolay hale getiren Rackle, bu yıl 12-13 Mayıs tarihlerinde İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleşecek EU-Startups Zirvesi’nin Startup yarışmasında finale kalan girişimlerden biri oldu.

Türkiye’den Avrupa’ya ilk servis bankacılığı hizmetini sunan Rackle, tak-çalıştır teknolojisi ile fintech şirketlerinin, bankaların ve diğer finansal sağlayıcıların kendi bankalarını haftalar içerisinde oluşturmalarına olanak tanıyor.

2020 yılında kurulan bir girişim olarak kısa sürede elde ettikleri başarının altını çizen Rackle Kurucu Ortağı Doğukan Gözeten, “BaaS sağlayıcılarını şirketler, bankalar ve fintech'lerle birleştiren ara katman yazılımı sunan platformumuz ile Türkiye’de finans alanında hizmet veren şirketleri globale taşıyoruz. Avrupa’nın önde gelen girişimlerinin yer aldığı yarışmada finale kaldığımız içingurur duyuyoruz. Mayıs ayında gerçekleşecek yarışmanın sonuçlarını heyecanla bekliyoruz. Bankalar, e-para şirketleri ve fintechlerin Avrupa’da bankacılık hizmeti vermesini sağlayan platformumuz ile fintech sektöründe yer alan ve hizmetlerini yurt dışına taşımak isteyen herkese kendi bankalarını yapma imkanı sunuyoruz. Finansal kuruluşlar, Rackle’ın sunmuş olduğu platform ile NeoBank uygulamalarını 1 ay gibi kısa bir sürede hayata geçirebiliyor” dedi.

EU-Startups Summit Startup yarışmasının hedefi her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa’nın umut verici tohum ve kuluçka aşamasındaki girişimlerini sergilemek ve içlerinden birini şampiyon ilan etmek. Yapılan 1300 başvuru içinden finale kalan 15 girişimden şampiyon olan ekip, kazanacağı prestijin yanında 125 bin Euro’luk büyük ödülün de sahibi olacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@