banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Sektöründe Bir İlk

İnsan kaynaklarının geleceğini metaverse evrenine inşa eden Eleman.net, kullanıcı ve üye firmalarına meta.eleman.net üzerinden hizmet verecek.

Teknoloji 10.05.2023, 11:15 10.05.2023, 09:56 Melike Kaya Bayram
41
Sektöründe Bir İlk

Teknoloji ve girişimcilik alanında yaptığı yatırımların yanı sıra yenilikçi iş modelleriyle öne çıkan GD Holding çatısı altında faaliyet gösteren, Türkiye’nin mavi yaka ve ara kademede en büyük istihdam platformu olan Eleman.net, İK süreçlerini metaverse’e taşıyarak bir ilke imza attı.Konuyla ilgili açıklamada bulunan GD Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, “Başta KOBİ’ler olmak üzere her büyüklükten şirkete değer katan çözümler üretmeye devam ediyoruz.  Bunun son örneği de amiral gemimiz Eleman.net’in metaverse’e girerek kendi sektöründe fark yaratması oldu. Kendi sektöründe büyük bir teknolojik yatırım gerçekleştiren Eleman.net, güçlü teknolojik altyapımızla kurguladığımız metaverse evreni sayesinde hizmet verdiği şirketlerin İK departmanlarını tek bir çatı altında birleştiriyor” dedi. Eleman.net ile lokasyondan bağımsız, firmalarla iş arayan adayları bu evrende bir araya getireceklerini belirten Duyarlar, meta dünyasında etkileşimi artıran bir evren sunarken, süreçleri de farklı bir boyuta taşıdıklarının altını çizdi. Duyarlar, “Tüm dünya teknolojinin etrafında gelişip büyürken biz de değişimleri takip eden ve belirleyen konumundayız. Güçlü altyapı yatırımımızla insan kaynakları sektörünün geleceğini metaverse evreninde inşa ediyoruz” dedi.

İK süreçlerinde verimlilik artacak

İşveren ve çalışan adaylarının hayatlarını kolaylaştıran çalışmalarına paralel olarak yönünü dijital dönüşüme çeviren Eleman.net’in CEO’su Murat Günay ise sektörlerinde bir ilki daha gerçekleştirdikleri için mutluluk duyduklarını söyleyerek şu bilgileri verdi; “Çağın şartlarına ayak uydurmak tüm sektörlerin gelişimi açısından önem taşıyor. Biz de metaverse evrenimiz aracılığıyla; dijital okuryazarlığı yüksek olan üniversiteli gençlere, teknolojiyi yakından takip eden ve yeni nesil teknolojilere hızla adapte olan profesyonellere, genç yetenekleri kazanmak isteyen vizyoner firmalara, eğitim kurumlarına ve kariyer hedefi olan çalışanlara ulaşmayı amaçlıyoruz. Evrenimizde neler sunduğumuza gelecek olursak; kullanıcılar öncelikle ağır işleyen süreçleri meta.eleman.net sayesinde daha hızlı yönetme imkanı bulacaklar ve kaynaklarını verimli kullanmış olacaklar. Bunun yanı sıra değişime adapte olurken, çağa ayak uydurarak genç beyinlere ulaşma imkanı bulacaklar ve işveren markalarını geliştirecekler” dedi.

Aday mülakatlarından toplantılara kadar geniş hizmet sunuyor

Kullanıcılar ‘Standart’ ve ‘Gold’ üyelik paketlerinin olduğu Eleman.net metaverse evreninde, üyelik paketlerinden ihtiyaçlarına en uygun paketi seçtikten sonra 1 hafta içerisinde kişiselleştirilmiş evrenlerini açabiliyor. Konunun detaylarını anlatan Murat Günay; “Firmalar İK departmanlarını buraya taşıyabilecek ve bu sayede ziyaretçiler İK departmanıyla birebir tanışma imkanı bulacak. Meta evrenimiz İK departmanlarının oryantasyon eğitimi, konferans ve seminer gibi uzaktan etkinlikler gerçekleştirmelerine olanak tanımanın yanı sıra üniversite ve yüksekokul öğrencileri ile buluşmalar düzenlemeye de zemin hazırlayacak. Sistemde, kariyer günlerinden eğitim toplantılarına, yeni adaylarla tanışmadan online sunumlara kadar birçok hizmet bulunuyor. 50 kişilik eş zamanlı kullanım sunduğumuz üyeliklerimizle firmalara ortak kullanıma açık fuaye alanının yanı sıra ofis, konferans salonu ve stant gibi kişiselleştirebilecekleri alanlar da tahsis ediyoruz. Ofislerde yer alan toplantı salonları sayesinde 20 kişiyi geçen ayrı kullanıcı çalışma imkanı yakalayabilecek. Konferans salonlarımızda da 200’ü aşan bir kapasite bulunuyor. Hedefimiz değişen çağa ayak uydurarak teknolojiyle iç içe olan firmalarımızı, teknoloji okuryazarlığı yüksek olan genç nesille en verimli şekilde buluşturabilmek” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@