banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Temizlikte Kaybedilen Zamanı ‘’Özgürleştiren Teknoloji’’ İle Geri Kazanın

Fakir Hausgeräte’nin yeni Robert RS 770 Robot Süpürgesi, akıllı lazer navigasyon sistemi ile evlerde kusursuz temizlik devrini başlatıyor.

Teknoloji 18.08.2021, 18:30 18.08.2021, 16:51 Melike Kaya Bayram
214
Temizlikte Kaybedilen Zamanı ‘’Özgürleştiren Teknoloji’’ İle Geri Kazanın

Herkes evinin rahat ve huzurlu ortamında vakit geçirmeyi çok sever fakat ev temizliği hem çok vakit alan hem de yorucu bir iştir. “Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, Türkçe akıllı ses teknolojisiyle kullanıcısının dilinden konuşabilenyeni Robert RS 770 Robot Süpürgesi ile evleri aynı anda hem süpürüp hem de silerek tertemiz yapıyor. Rakipsiz emiş gücü ve çoklu haritalama teknolojisi ile hayatı kolaylaştıran Robert RS 770,zamandan tasarruf sağlayarak temizlik ve özgürlük konseptini bir arada sunuyor.

RAKİPSİZ EMİŞ GÜCÜ VE PERFORMANS

Robert RS 770 Robot Süpürge, 4.000PA’lık rakipsiz emiş gücü veaynı anda hem süpürüp hem de silme özelliğiyle evin her köşesinde tam temizlik sağlıyor. Farklı zeminler için 4 farklı seviyede silme fonksiyonuyla çalışabilen RS 770, otomatik olarak halının tipini bile belirleyerek maksimum emiş gücüne geçebilecek kadar hassas bir performans sunuyor.120m2 alanı tek seferde temizleyebilen Robert RS 770’in çift döner fırçası ve 20mm yüksekliğe kadar çıkabilen tekerlekleri ile engel tanımıyor ve tek bir toz zerresini dahi kaçırmıyor. Geniş toz haznesive 150 dakika kullanım süresi RobertRS 770’i kusursuz kılıyor. Ayrıca elektronik su deposu özelliğiyle zemin tipine uygun 3 farklı seviyede su damlatma yaparak yüzeylere hiç zarar vermeden gerçekleştiriyor.

EVİNİZİ SİZDEN DAHA İYİ TANIYOR

RobertRS 770 Robot Süpürge, çoklu haritalama ve akıllı lazer navigasyon sistemi sayesinde ev ortamını tüm ayrıntıları ile analiz edebiliyor ve ardındanevinizin detaylı haritasını oluşturuyor. Çoklu haritalama teknolojisi sayesinde 3 farklı haritalandırma yapılabilmesine olanak sağlayan Robert Robert RS 770, 3 katlı bir ev için 3 farklı harita oluşturarak hafızasında tutabiliyor. Çoklu haritalama özelliği tek katlı evler için ise alternatif olarak ‘’sadece halılar’’ yada ‘’sadece yüzeyler’’ emri verilerek temizlik yapılabilmesine imkân tanıyor.Çalıştığı alanın her köşesini temizlik işlemi sırasında kaydeden Robert RS 770 Robot Süpürge, şarjı azaldığında ise güç doldurma alanına dönüyor ve hazır olduğunda yarım kalan temizliğine kaldığı yerden devam edebiliyor. Aynı zamanda 27 adet kızıl ötesi sensörüile evinizdeki her objeyi tanıyarak çarpmayı ve düşmeyi de önlüyor.

SİZ TATİLDE OLSANIZ BİLE O ÇALIŞIYOR

Fakir Robot Mobil Aplikasyon ile siz özgürlüğün tadını çıkarırken evde olmasanız bileRobert RS 770 çalışmaya devam ediyor. Fakir Mobil Aplikasyon üzerinden uzaktan kontrol edilebilenRobert RS 770, kullanıcısının temizlenmesini istediği alanı seçmesinin ardından, bu alan sınırları içerisinde silme ve süpürme işlemini aynı anda gerçekleştirilebiliyor. Ek olarak temizlik istenmeyen alanlar da özellikle rotanın dışında bırakılabiliyor. Ayrıca aplikasyon üzerinden vakum gücü, su akışı, çalışma alanı ve çalışma zamanlaması günlük/haftalık olarak güncellenebiliyor.

FAKİR UZMANLARI ROBERT RS 770’İ EVİNİZDE ÜCRETSİZ OLARAK KURUYOR

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için her adımda yanında olan Fakir, fakirshop.com.tr adresinden saat 15.00’e kadar verilen Robert RS 770 süpürge siparişlerini aynı gün içinde eve teslim etmekle beraber ürünün kurulumunu da gerçekleştiriyor. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra uzman ekipler tarafından aranan kullanıcılardan randevu alınarak ürün teslimatı yapılıyor. Ürünün kurulumunu yapıp nasıl çalıştığıyla ilgili bilgi veren uzmanteknik ekibiyle Robert RS 770,hayatı kolaylaştırmaya ve evlerin pırıl pırıl olmasını sağlamaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@