banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Token Finansal Teknolojiler’den İşletmelerin Hayatını Kolaylaştıran Androıd Pos Cihazı: Beko 400 Tr

Token Finansal, Beko ile Türkiye’de bir ilke imza atarak satış, ödeme ve e-fatura işlemlerini tek bir cihazda birleştirdiği Beko 400 TR’nin satışına başladı.

Teknoloji 24.08.2021, 12:15 Melike Kaya Bayram
59
Token Finansal Teknolojiler’den İşletmelerin Hayatını Kolaylaştıran Androıd Pos Cihazı: Beko 400 Tr

Geliştirdiği öncü ödeme teknolojileriyle özellikle yeni nesil ödeme kaydedici cihaz sektöründe lider olarak konumlanan Token Finansal Teknolojiler, Android 9.0 sürümünü kullanarak geliştirdiği Beko 400 TR Android POScihazını Arçelik ve Beko mağazalarında satışa sunuyor. Yazarkasa pos kullanma zorunluluğu olan her işletme için önemli bir alternatif oluşturan, işletmelerin hayatını kolaylaştıran ve maliyet avantajı sağlayan Beko 400 TR’nin içerisindeki TokenStore satış uygulaması ve Token e-Belge e-fatura uygulaması Token yazılım ekipleri tarafından geliştirildi. TokenStore uygulaması, sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda düzenli olarak güncellenecek.

Token’ın, geliştirdiği yeni nesil ödeme cihazı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın mobil satışlara yönelik VUK 507 No’lu “Güvenli Mobil Ödeme ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi” tebliği doğrultusundasatış, ödeme ve e-fatura işlemlerini tek cihazda birleştiriyor. Cihaz, iki haftaya yakın süren e-faturaya geçişiiki dakika kadar hızlı bir süredegerçekleştirebiliyor ve e-faturaya ücretsiz geçiş imkanı sağlıyor. Ölçeği fark etmeksizin tüm işletmeler birçok önemli ihtiyacını tek cihaz üzerinden karşılayabiliyor; ürün tanımlayabiliyor, satış yapabiliyor, ödeme alabiliyor ve e-fatura kesebiliyor. 500 TL altındaki işlemlerde ise 10 Temmuz 2020 tarihinde yapılan güncelleme ile aynı şekilde yeni nesil yazarkasalarda olduğu gibi ürün seçmeden kategori seçimi ile işlem yapılabiliyor, müşteri bilgisi girmeden e-arşiv fatura gönderilebiliyor. Kullanım kolaylığı ve ergonomik yapısıyla da dikkat çeken, çift dokunmatik ekrana sahip olan cihazda müşteriler şifre girerken cihazın ekranını çevirmeye gerek kalmıyor. Wi-Fi ve ücretsiz 4G ile internete bağlanabilen cihaz, temassız ya da QR kod ile ödeme desteği de sunuyor. Beko 400 TR kullanıcıları, anlaşmalı bankalar arasından dilediklerini seçerek, ödeme işlemini kredi kartıyla peşin ve taksitle ya da nakit veya parçalı seçenekleriyle tamamlayabiliyor.

2019 yılında dünyanın en prestijli tüketici elektroniğifuarlarından biri olan CES’te (Consumer Technology Association) Siber Güvenlik ve Gizlilik Ödülü’ne ve 2020’de tasarımda dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan RED DOT’ta ise Tasarım Ödülü’ne layık görülen Beko 400 TR, işletmelerden oluşan geniş bir ağın tüm ihtiyaçlarına tek başına, zamandan ve maliyetten tasarruf ettiren bir şekilde çözüm üretiyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@