banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Türk E-Posta Yazılımı Artık Yurt Dışında

Related Digital’in KOBİ’ler İçin Özel Olarak Geliştirdiği “Euromsg Express” Yurt Dışına Açıldı.

Teknoloji 19.03.2021, 13:25 Melike Kaya Bayram
170
Türk E-Posta Yazılımı Artık Yurt Dışında

Türkiye’nin ilk dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcılarından Doğuş Grubu çatısı altındaki Related Digital’in “Türkiye ekonomisinin belkemiği” olarak adlandırılan KOBİ’ler için özel olarak geliştirdiği “Euromsg Express” ürünü, yurt dışına açıldı. Ürün öncelikli olarak, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’daki firmalara hizmet vermeye başladı.

TÜRKİYE’DEN ÇIKMIŞ BİR BAŞKA BAŞARI HİKAYESİ OLMASINI HEDEFLİYORUZ”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, Euromsg Express ürünleri ile 2021 yılından itibaren yurt dışı çalışmalarına başladıklarını söyledi. “Türkiye’de self-servis e-posta pazarlama ürünü olarak hızla büyüyen Euromsg Express; sektörlere özel olarak geliştirdiği fonksiyonlar, içerikler ve ürün yetenekleri ile öncelikle Ortadoğu’dan başlayarak, Afrika ve Doğu Avrupa'da hizmet vermeye başlayacak” açıklamasını yapan Kılıç, “Farklı sektörlerdeki KOBİ ve start-uplar için segmentasyon, analitik raporlama, ürün öneri modülleriyle temel pazarlama otomasyonu ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için özellikler geliştirmeyi planlıyoruz. Euromsg Express’in yüzde 100 Türk mühendisler tarafından geliştirilmiş ve Türkiye’den çıkmış bir başka başarı hikayesi olmasını hedefliyoruz” diye konuştu. Euromsg Express’in global markalardan farklı olarak hizmet verdiği ülkelere özel üreteceği şablon içerikleri, kullanım kolaylığı gibi çok sayıda özelliği ile rakiplerinden ayrıştığına dikkat çeken Kılıç, “Ayrıca Türkiye ve yurtdışında ilk defa üyelik başlatan müşterilerimize ilk ay 500 e-posta gönderim hakkını ücretsiz olarak veriyoruz” dedi.

KOBİ’LERİN HARCAMALARI AZALACAK, GELİRLERİ ARTACAK!

KOBİ’lerin, start-upların, sosyal sorumluluk kuruluşlarının ve bireysel girişimcilerin faaliyetlerini daha da geliştirmek adına hızlı, düşük maliyetli ve verimli sonuç alacakları kanalları tercih ettiklerini anlatan Kılıç, Euromsg Express’in de sözleşme ve taahhüt süreçlerine girmeden, e-posta pazarlamanın temel özelliklerini karşılayacak şekilde tasarlandığını belirtti. Kılıç, “Euromsg Express, self-servis kullanılan bir dijital e-posta pazarlama kanalı. Ara yüzü ve özellikleri kullanıcıların uygulamadaki yönlendirmelere hızlıca adapte olmasını sağlıyor. Ayrıca ürünümüz veri güvenliğini ön planda tutarak çalışıyor” diye konuştu. Ürünlerinin KOBİ’lerin dijital pazarlama harcamalarını azaltırken gelirlerini artırabilmelerine olanak sağladığını vurgulayan Kılıç, e-posta pazarlama yönteminin diğer pazarlama kanallarına kıyasla ek istihdam gerektirdiğini, Euromsg Express’in ise bu ek istihdama gerek kalmadan KOBİ’lerin kolayca kullanabileceği şekilde tasarlandığını ve şirketlere 12 dakika gibi kısa bir sürede seçtiği kampanyaları başlatma imkânı sağladığını aktardı.

HEM TÜRKİYE’NİN HEM YURT DIŞININ EN İYİ ÜRÜNÜ OLACAK!

Kılıç, “Ürünümüzün; fiyat performans açısından hem Türkiye’nin hem yurt dışının en iyi ürünü olmasını hedefliyoruz. Pandemi süreci ile birlikte daha önce müşterileriyle, iş ortaklarıyla iletişim kurma ihtiyacı duymayan işletmelerin alışkanlıkları değişti. Bu değişim pandemi sonrasında da devam edecek ve markaların dijital kanallara yaptığı yatırımlar artacak. Bu kapsamda, Euromsg Express’e yönelik ilginin daha da artacağı kanaatindeyiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@