banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Uyum HRM Yöneticisi Ferhat Zengin, Peryön’de “Öncelik mi? Öncülük mü?” konusunu anlattı

Uyumsoft, 5 – 6 Ekim 2022 tarihleri arasında Cemal Reşit Rey’de düzenlenen 30.’cu Peryön İnsan Yönetimi Kongresi’ne katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Teknoloji 12.10.2022, 15:15 Melike Kaya Bayram
109
Uyum HRM Yöneticisi Ferhat Zengin, Peryön’de “Öncelik mi? Öncülük mü?” konusunu anlattı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketi Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, 5 – 6 Ekim 2022 tarihleri arasında Cemal Reşit Rey’de düzenlenen 30.’cu Peryön İnsan Yönetimi Kongresi’ne katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Zirvede, “Öncelik mi? Öncülük mü?” başlığında bir konuşma gerçekleştiren Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ uyumHRM Ürün ve Satış Kıdemli Yöneticisi Ferhat Zengin, şunları söyledi:

“Hepimiz, kuruluşların geleneksel olmayan bir şekilde çalışan bir işgücünü nasıl yöneteceklerini öğrenmesi gereken sınırsız bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Yeniçağın iş gücü, çok kuşaklı, dağınık ve işbirlikçi olacaktır. Sözleşmeye dayalı ortaklıklar ve değere dayalı işbirlikleri norm olacak ve bu nedenle kuruluşların başarı için yeni bir formül benimseme zamanı gelmiştir. Birçok kuruluş bu durumu nasıl optimize edeceklerini bulma sürecindeyken, yenilikçi İK ekipleri Dijital Çağ için, işgücünden ve yeteneklerinden nasıl yararlanılacağını önermek için en iyi konumdadır. Bunu yapmak için, Yenilikçi İK ekipleri üç ana işleve odaklanmalıdır: 1-Tasarım Düşüncesi, Çeviklik, Veri Yönelimi, Ağ Liderliği vb. gibi dijital yeteneklere sahip kişileri işe almak.2-İnsanların sadece hızlı bir şekilde başarısız olma ve sık sık başarısız olma değil, aynı zamanda bu aksiliklerin her birinden öğrenme olanağına sahip olduğu, işgücünün yenilik yapması için elverişli bir kültür yaratmak. 3-Asırlık uygulamalardan uzaklaşmak ve yaklaşımlarında yenilik sergilemek için çalışanları eğitmek ve ödüllendirmek olmalıdır.” dedi.

Standı ziyaret edenlere uyumHRM hakkında bilgiler verildi

Uyumsoft 30.’cu Peryön İnsan Yönetimi Kongresi’nde etkinlik silver sponsoru oldu. Kongre sırasında standını ziyaret eden kongre katılımcılarına, uyumHRM çözümü ve Uyumsoft ürünleri hakkında bilgiler verildi. Shaping the Future - Geleceğini Şekillendir teması altında Merak, Strateji ve Teknoloji mottosu ile iki gün süren kongrede, ülkemizden ve dünyadan alanında uzman katılımcılar, insan yönetiminin gelecekteki odakları, yeni ilgi alanları ve trendleri gibi geniş bir çerçevede konuşmalar gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünyaca ünlü global değişim gurusu ve fütürist Dr. Patrick Dixon, Peryön Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ uyumHRM Ürün ve Satış Kıdemli Yöneticisi Ferhat Zengin, Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu Başkanı Anthony Ariganello’nun aralarında bulunduğu yetkililer zirvede konuşmalar yaptı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@