banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Western Digital’den Yeni Marka: Sandisk Professional

Dünya genelindeki içerik oluşturucular ve profesyoneller için amaca yönelik tasarlanmış yeni premium çözümler serisi

Teknoloji 27.05.2021, 10:30 27.05.2021, 09:41 Melike Kaya Bayram
115
Western Digital’den Yeni Marka: Sandisk Professional

Western Digital (NASDAQ: WDC) dün gerçekleşen Flash Perspective etkinliğinde, içerik oluşturuculara ve profesyonellere yönelik geliştirdiği premium depolama çözümleri için yeni SanDisk Professional™ markasını tanıttı. Satış rekorları kıran filmlerin yapımından, düğündeki bir anı yakalamaya ve iş-kritik içeriklerin yönetmeye kadar, SanDisk Professional’ın güçlü portföyü, dünya genelinde ilgili tüm sektörler için ölçeklenebilir, yüksek performanslı, güvenilir çözümler sunmak üzere tasarlandı.

Profesyonel içerik sürekli bir devinim içindedir. Yakalanan veya oluşturulan içeriğin kaydedilmesi, aktarılması, kaldırılması, paylaşılması ve arşivlenmesi gerekir. SanDisk Professional, bu sürecin her adımını uyum içinde yaşamak için amaca yönelik bir dizi araç sunuyor.

“Profesyonel bir fotoğrafçı ve film yapımcısı olarak, geçimim işimi nasıl yaptığıma bağlı. Hataya hiç yer yok. Sahadaki en gelişmiş, güvenli ve güvenilir ekipmana ihtiyacım var ”diyor macera fotoğrafçısı ve film yapımcısı Lucas Gilman ve şöyle devam ediyor: “Yıllardır SanDisk ve G-Technology çözümlerine güvendim çünkü yaratıcılığımın kesintiye uğramayacağı ve teknik ihtiyaçlarımı karşılayıp karşılayamayacakları konusunda herhangi bir endişe duymadan o ana odaklanmamı sağlıyorlar."


Western Digital Tüketici Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jim Welsh, "Müşterilerimiz hayatlarını idame ettirdikleri işlerde ürünlerimize güveniyor. Yaratıcı sürecin her aşaması için çözümler tasarlıyor ve üretiyoruz, böylece müşterilerimize sorunsuz bir deneyim sunarak zamandan tasarruf etmelerini ve yaratıcı süreçlere daha fazla odaklanmalarını sağlıyoruz. Marka ailemizi SanDisk Professional ile genişletmek, ilham verici çalışmaları için mevcut en iyi teknolojiye güvenen dünyanın her yerindeki insanlara gelişmiş çözümler sunmamızı sağlıyor."

Şirketin dünyaca ünlü SanDisk® markasının ve Hollywood profesyonellerinin onlarca yıldır depolama alanındaki tercihi olan profesyonellere özel G-Technology™ markasının temelleri üzerine kurulan SanDisk Professional serisi, profesyonel düzeyde performans ve kurumsal sınıf bir güvenilirlikle birlikte 16 modüler çözüm içeriyor:


 

  • PRO-CINEMA CFexpress VPG400 – Günümüzün videografi, yayın ve sinema sektörünün karşılaştığı taleplere ayak uydurmak için minimum 400MB / s ** video kaydı ile üstün, kesintisiz performansa ihtiyaç duyan videografiker ve görüntü yönetmenleri için yepyeni profesyonel düzeyde dayanıklı CFexpress® kart. Yeni kartın bu yaz satışa sunulması bekleniyor.
  • PRO-READER serisi - SuperSpeed ​​USB 10Gbs'yi destekleyen bir USB-CTM arayüzüne sahip dört yeni PRO-READER cihazı. CFastTM, CFexpress, RED Mini-Mag® Edition, CF, microSDTM ve SD TM kartları dahil en yeni ve en yaygın kamera araçları ile çalışmak üzere tasarlandı. PRO-READERS serisinin bu yaz satışa sunulması bekleniyor.
  • PRO-DOCK 4 – Çoklu kamera kullanılan prodüksiyonlarda zaman ve paradan tasarruf sağlayan, gerçek anlamda ölçeklenebilir bir aktarım çözümüyle görüntü yakalama ve yükleme arasında köprü kurabilen yeni, devrim niteliğindeki 4 yuvalı okuyucu yerleştirme istasyonu. Bu yazın sonlarında piyasaya çıkması beklenen PRO-DOCK, dört adede kadar eşzamanlı kart aktarımına olanak tanıyor.
  • Yeni bir 4TB * G-DRIVE™ ArmorLock™ Encrypted NVMe™ SSD ile birlikte güvenilir G-DRIVE™ ultra dayanıklı taşınabilir sürücüler, kurumsal sınıf Ultrastar® sürücülerimizi içeren masaüstü cihazlar, G-RAID™ ve aktarımdan 100TB+* yedeklemeye ve iş için kritik olan her türlü içeriğin arşivlenmesine kadar güvenilir, yüksek performanslı ve yüksek kapasiteli taşınabilir, kurumsal sınıf RAID çözümler (hem Thunderbolt 3 hem de USB-C desteğini de içeren) olan G-RAID SHUTTLE. Geniş yelpazedeki yeni sürücülerin Haziran ayı başlarında pazara sunulması bekleniyor.


SanDisk Professional'ın premium seviye, yüksek performanslı ürün portföyünün profesyonellerin işlerini daha hızlı ve daha verimli bir şekilde yapmalarına nasıl yardımcı olacağı ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için - yüksek hızlı kart yüklemelerinden, süper hızlı aktarımlardan, yedeklemeden muazzam kapasiteye kadar konsolide yedekleme ve erişim için -  SanDiskProfessional.com adresini ziyaret edebilirsiniz.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@