banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Workcube 2022’de USD Bazında %100 Büyüme Hedefliyor

İşletmeler için yazılım çözümleri sunan Workcube, 2022’de USD bazında %100 büyümeyi ve yeni ürün Workcube Holistic ile önemli atılımlara imza atmayı hedefliyor.

Teknoloji 29.12.2021, 13:00 29.12.2021, 12:33 Melike Kaya Bayram
71
Workcube 2022’de USD Bazında %100 Büyüme Hedefliyor

Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven, şu anda dünyadaki tüm şirketlerin bulut tabanlı ve bütüncül çözümlere yani Workcube ya da Workcube benzeri uygulamalara geçmek için büyük çaba içerisinde olduğunu belirterek, “Workcube bu konuda, uçtan uca dijitalleşme sağlamak üzere konumlanan dünyada en iyi ürünlerden biri, hatta en iyisi olduğunu söyleyebilirim” dedi. 17 Kasım’da lansmanını gerçekleştirdikleri Workcube Holistic ile gelecek dönemde eksponansiyel bir büyümeye imza atmayı planladıklarının altını çizen Ataseven, “İşletmelere uçtan uca dijitalleşmeyi sunabilen tamamen Web tabanlı bir İş platformu olmamız ve hem teknolojik hem de fonksiyonel genişlik anlamında rakibimizin olmaması sebebi ile önemli bir pazar payı yakaladık ve bu trend artarak devam ediyor. 2022’de de USD bazında en az %100 bir büyüme olacağını öngörüyoruz. Pandeminin yarattığı koşullar işimizde booming etkisi yarattı” dedi.

5 ÜLKEDE ORTAK ÇALIŞMA OFİSLERİ, HUB’LAR AÇACAĞIZ

2022 için Workcube olarak yurt dışı beklentilerinin de oldukça yüksek olduğunu belirten Ataseven, “Yurtdışı açılımlarımızda başta Almanya, İsviçre ve ABD olmak üzere 5 farklı ülkede yeni Catalyst HUB’lar açacağız. Bu ülkelerde Workcube etrafında oluşturacağımız iş ekosisteminin faydalanmasına açacağımız HUB’larda hem ortak satış, proje yönetimi hem de eğitim faaliyetlerimizi iş ortaklarımız ile birlikte yürüteceğiz. Bu zaten halihazırda Türkiye’de uyguladığımız bir model. 2022’den itibaren bu modeli farklı ülkelere taşımak üzere gerekli altyapı ve network oluşturma çalışmalarımızı tamamladık. Türkiye’nin önündeki en önemli risk, yabancı menşeli ürünlerin artık sürdürülebilirliğinin kalmaması sebebi ile işletmelerin gittikçe maliyetleri yönetme konusunda sıkışacak olması. Ellerinde yenilemelerini ve geliştirmelerini neredeyse yapamayacakları yazılımlar ile kalacaklarını öngörüyoruz. Özellikle çok büyük bütçeli ERP projelerinin devri 2022’de azalacak gibi gözüküyor. Burada da Workcube için çok büyük bir fırsat oluşacaktır” şeklinde konuştu.

PANDEMİDE İSTİHDAMIMIZ VE YATIRIMLARIMIZ ARTTI

İstihdamda, yatırımlarda ve iş ortaklıklarında Covid-19 sürecinde vites büyüttüklerini de sözlerine ekleyen Ataseven “Pandemi döneminde hem istihdam hem de gelir açısından önemli bir büyüme kaydettik. Gelecek dönemde yatırım ve istihdamlarımız hem yurt içinde farklı şehirlere kayacak, hem de yurt dışına uzanacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@