banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Yale, Akıllı Ev Otomasyon Platformu Zipato® İle İş Birliği Yapıyor

Önde gelen akıllı ev güvenlik ürün sağlayıcısı Yale, tam kontrol ve otomasyon platformu Zipato® ile yeni iş birliğini duyurdu.

Teknoloji 25.04.2022, 12:30 Melike Kaya Bayram
95
Yale, Akıllı Ev Otomasyon Platformu Zipato® İle İş Birliği Yapıyor

Önde gelen akıllı ev güvenlik ürün sağlayıcısı Yale, tam kontrol ve otomasyon platformu Zipato® ile yeni iş birliğini duyurdu.

Yeni nesil ev güvenlik sistemi Zipato®, evinizi hırsızlık, yangın, su baskını, gaz kaçağı gibi olaylara karşı koruma altına alıyor. Akıllı güvenlik sistemlerinin, enerji yönetiminin ve sağlık hizmetlerinin tek bir otomasyon sistemi üzerinden yönetimini sağlıyor. Yale Linus® Akıllı Kilit ile olan yeni entegrasyonu ve akıllı erişim kontrolü sayesinde ev güvenliğiniz daha akıllı hale geliyor.

EVİNİZİ DAHA AKILLI VE DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİN

Linus® ve Zipato® ile Yale Access uygulamasında akıllı kilidiniz uzaktan kontrolle açıp kapatılabiliyor, telefona mesaj, video ve fotoğraf bildirimi gelecek şekilde programlanabiliyor. Sanal konuk anahtarları ve eve giriş kodları oluşturulabiliyor. Hatta dünyanın herhangi bir yerinden evin alarmı devre dışı bırakılabiliyor, akıllı kameranız varsa Zipato® ile uzaktan erişim sağlayarak güvendiğiniz kişileri evinize alabiliyor, ışıklarınızı açıp kapatabiliyor, müziği açabiliyorsunuz.

Linus® ve Zipato® ile evinizin güvende ve kapınızın sağlam bir şekilde kapalı olduğuna emin olabilirsiniz. Çıkış için sistemi etkinleştirdiniz ancak bir şekilde kapıyı tam olarak kapatamadıysanız panik olmanıza gerek kalmıyor. Linus®’un DoorSense teknolojisi, Zipatile2’deki sireni tetikler ve Zipato®’yu kullanarak kapının açık olduğuna dair telefonunuza bildirim gönderiyor.

SİZE ÖZEL BİR AKILLI EV SİSTEMİ KURUN

Linus® Akıllı Kilidi, Zipato® ile diğer ev cihazlarına bağlayarak ihtiyacınıza uygun olarak kişiselleştirilmiş bir akıllı ev güvenlik sistemi oluşturmanızı sağlıyor. Zipato® ve Linus® kapınız kilitlendiğinde veya açıldığında devreye girecek özellikleri kolayca belirlemek için birlikte çalışıyor.Evinizden çıktıktan sonra Linus® kapıyı kilitlediği anda, Zipato® enerji tasarrufu sağlamak için ışıklarınızı ve ısıtma sisteminizi kapatıyor, alarmınızı devreye alıyor.

*Zipato® ile erişim yönetimi uygulaması bu yıl sonunda kullanıma açılması planlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@