banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Yerli Platform 300 Bin Kullanıcıya Eğitim Ortamı Sundu

Uzaktan çalışmaya ve eğitime kolay, hızlı ve esnek çözümler getiren Vedubox, dünya çapında 300 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

Teknoloji 25.02.2022, 13:00 Melike Kaya Bayram
43
Yerli Platform 300 Bin Kullanıcıya Eğitim Ortamı Sundu

Eğitimde verimliliğin artmasına katkıda bulunanonline eğitim ve iletişim platformu Vedubox, eğitimlerin kütüphane oluşturma, sınav yapma,anket düzenleme ve oyunlaştırma gibi özelliklerle daha interaktif geçmesini sağlıyor. Vedubox, yüzde yüz bulut teknolojisine sahip olmasıyla iş yerlerine, eğitim verenlere ve eğitim alanlara her yerden güvenli erişim olanağı sağlıyor.

YERLİ PLATFORM KÜRESELDE CAZİBE MERKEZİ

Eğitim kurumları ve öğretmenler başta olmak üzere, internet üzerinden eğitim vermek isteyen herkese uygun olan Vedubox, küresel çapta hizmet veriyor. Dünya genelindeki kurumlar canlı eğitimlerini ve toplantılarını, eğitimciler ise canlı derslerini ve canlı etkinliklerini Vedubox üzerinden teknik sorun yaşamadan gerçekleştiriyor.Vedubox’ın uzman teknik ekibi sistemi kullanmaya başlamadan önce ve kullanım süresi boyunca kullanıcılara 7/24 teknik destek sağlanıyor.

EĞİTİME DİJİTAL ÖZGÜRLÜK

Tek platform üzerinden online eğitim ve iletişim çözümleri sunan Vedubox’ın yer, zaman, mesafe kısıtlamaları olmadan ders verebilme imkanı sunduğunu söyleyen Vedubox Genel Müdürü Bilgin Yazar, “Dijital dönüşümün öncelikli bileşenlerinden biri olan online iletişim, tüm dünyada eğitim ve çalışma hayatını yeniden şekillendiriyor.Öğrencilerin, öğretmenlerin ve çalışanların onlineortamda hem öğrenebildiği hem de bilgi paylaşabildiği Vedubox, ihtiyaca göre özellikleri artırılabilen esnek bir sistem. Vedubox’la eğitim süreçleri özgürleşiyor.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@