banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Gedik Yatirim, 2023 Yilinin Son Seminerini Borsa İstanbul’da Gerçekleştirdi

Gedik Yatırım, 2023 yılının son seminerini büyük bir katılımcı yoğunluğu ile Borsa İstanbul’da gerçekleştirdi.

Ekonomi 27.12.2023, 12:00 Melike Kaya Bayram
20
Gedik Yatirim, 2023 Yilinin Son Seminerini Borsa İstanbul’da Gerçekleştirdi

49 şubede 500’ün üzerinde çalışanı ile sektörün öncü kuruluşlarından Gedik Yatırım, birçok ilde düzenlediği yatırımcı seminerleri ile finansal okuryazarlık ve yüksek bilinçli yatırımcı sayısını artırmaya katkı sağlıyor.

Bu kapsamda 2022 yılında başlattıkları Gedik Yatırım Yatırımcı Seminerlerini şu ana kadar 24 farklı ilde gerçekleştirerek, Türkiyede finansal okuryazarlığın ve bilincinin artmasına olanak sağladı.

23 Aralık Cumartesi günü Borsa İstanbulda 550 kişinin katılımı ile bu yılın son semineri de gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını, Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar başlattı.

Finansal okuryazarlık; her yatırımcının ve yatırımcı adayının mutlaka öğrenmesi gereken bir yetkinlik”

Yatırımcı seminerlerinin ücretsiz ve herkese açık olarak düzenlendiğini ifade eden Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar, Gedik Yatırım olarak, 1991 yılından bu yana Türkiye sermaye piyasalarında hizmet vermekte ve sektörün gelişimine öncülük etmekteyiz. 32 yıl önce 45 bin TL sermaye ile kurulan şirketimiz, sürekli çeşitlendirdiği yatırım enstrümanları ile yatırımcılarına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerini sürekli geliştirerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Hâlihazırda 232 binin üzerinde yatırımcının 68 milyar TLnin üzerinde finansal varlığına ev sahipliği yapıyoruz.” ifadelerine konuşmasında yer verdi. Finansal okuryazarlığın, her yatırımcının ve yatırımcı adayının mutlaka öğrenmesi gereken önemli bir yetkinlik olduğunu düşündüğünü belirten Sn. Akpınar, konuşmasının devamında finansal okuryazarlık becerisi geliştiren yatırımcıların; kendi koşullarına uygun bir finansal hedef belirleyebileceklerini ve bu hedefe emin adımlarla ilerleyebileceklerine dair her zaman güçlü bir inanca sahip olduklarını belirtti.

Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdür Yardımcısı Eda Karadağ’ın moderatörlüğünde yapılan etkinliğin ilk oturumunda, Spinn Danışmanlık Kurucu Ortağı Özlem Derici Şengül ile Gedik Yatırım Başekonomisti Serkan Gönençler, Türkiye ekonomisine yönelik 2024 yılı beklentilerini aktarırken, ikinci oturumda Araştırma Direktörü Ali Kerim Akkoyunlu ise 2024 yılında Borsa İstanbuldaki görünümü ve birim olarak öne çıkardıkları sektörleri detaylandırdı. Üçüncü oturumda, Teknik Analizde Başarının Sırları’nı Yatırım Danışmanlığı Müdürü Mesut Kurt anlatırken, Teknik Analizde Algoritmik İşlemler” konusunu da Matriks Akademi Direktörü Kıvanç Özbilgiç katılımcılara keyifli bir şekilde anlattı. Etkinliğin sonunda, Özlem Derici Şengül ile Kıvanç Özbilgiç’e katılımları için Gedik Yatırım Yurt içi Satışlar Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Ergün Koşucu tarafından plaketleri verildi. Gedik Yatırım, seminere katılan izleyiciler içinde çekiliş yaptı ve seminerin sonunda çekilişin sonuçları açıklandı. Üç kadın ve üç erkek izleyicimize, Voleybol Kadın-Erken Milli Takımlarından imzalı formalar hediye edildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@