banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Bambi Yatak, Hikayesi Olan Ürünleriyle İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Türkiye’nin inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak,24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Mobilya Fuarı’nda yer alacak.

Endüstri Güncel 23.01.2023, 11:31 Melike Kaya Bayram
89
Bambi Yatak, Hikayesi Olan Ürünleriyle İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Hikayesi olan ürünlerle yatak sanatına yön veren Bambi Yatak, TÜYAP iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılım gösterecek. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda yatak, baza ve başlıklarının yanı sıra ev tekstili ürünlerini içeren geniş bir ürün grubunu tanıtacak Bambi, yakın zaman önce kullanıcılarıyla buluşturduğu Biosalt yatağı da ziyaretçilerine sunacak.

Biosalt Yatak ilk kez İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı unvanına sahip olan ve bu yıl iki noktada gerçekleştirileceği için etki alanı daha da genişleyen İstanbul Mobilya Fuarı’na dair değerlendirmelerde bulunan Bambi Yatak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Çetmen, “Ülkemizin mobilya ve yatak ihracatı her geçen yıl artış gösteriyor. Biz de Bambi Yatak olarak her yıl ortalama 300 bin yatak üretip bunun 30 binini ihraç ediyoruz. Bu açıdan fuarların varlığı sektörün en önemli firmalarıyla fiziki olarak bir araya gelmemiz açısından çok değerli. Ürünlerimizi burada sergilemenin yanı sıra sektördeki yenilikler ve gelecekte bizi nelerin beklediğini görmek de fuarın en büyük artılarından. Biz de hem sektör hem de müşterilerimizin ilgisini çekecek ürünlerimizin yanı sıra yakın zamanda çıkardığımız Biosalt yatağımızla fuarda yer alıp Bambi kalitesini daha çok kişiyle buluşturacağız” dedi.

Bambi Yatak, 24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Mobilya Fuarı’nda İFM 3’ücü Hol No. 318standında yer alacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@