banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Borusan Cat, Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş Ve Teknolojileri Fuarı’na Katıldı

Borusan Cat, doğal taş sektörünün dünyadaki en önemli etkinliklerinden biri olan Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Endüstri Güncel 26.04.2024, 18:00 26.04.2024, 17:21 Melike Kaya Bayram
414
Borusan Cat, Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş Ve Teknolojileri Fuarı’na Katıldı

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile operasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da sürdüren ve bu sene 30. kuruluş yılını kutlayan Borusan Cat, doğal taş sektörünü bir araya getiren Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na, mermer sahalarıyla özdeşleşen iş makinelerinden 980 ve 350 modelleriyle katıldı. Borusan Cat ayrıca son teknolojilerden yararlanan uygulamaları arasında yer alan, müşterilerine özel tüm hizmet ve çözümlerini bir arada sunduğu Boom360, ekipman yönetim sistemleri çözümü VisionLink ve şirket bünyesinde bulunan SITECH Eurasia çözümlerini, “teknoloji koridoru” olarak konumlandırdığı özel standında fuar katılımcılarıyla paylaştı. Borusan Cat, fuar standında Exchange 980L şanzıman ve motor, H160GC S Kırıcı gibi farklı motor ve yedek parça örneklerini de fuar katılımcılarıyla buluşturdu.

Mermer sahalarındaki güç

Zorlu mermer sahalarında çalışmayı kolaylaştıran Cat® 980 Lastikli Yükleyici ve Cat® 350 Ekskavatör sağladıkları maliyet avantajı ve ortaya koydukları performansla fark yaratıyor. 50 ton sınıfındaki 350, üretkenlik sınıfında en üst sırada yer alıyor. 309Kw’lık güçlü motoru ve kullanım kolaylığı yanı sıra ekstra güçlendirilmiş kütle bom ve arm ile taş itme ve çekme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. 360 derece kamera özelliği ile operatörlerin rahat manevra yapmalarına ve çevre kontrolüne olanak tanıyan 350, iş sahalarının vazgeçilmezi oluyor.

Otomatik kazı ve anti patinaj özellikleri ile donatılan 980, çatal ve kova kullanımında hassas ölçü yapabilen kantar özelliği ile de rakiplerinin önüne geçiyor. "Hareket halinde geçiş" özellikli kilitli diferansiyeller ve Planet tip şanzımana sahip 980, sorunsuz ve güçlü bir performans sunuyor.

Müşterilerin uygulaması: Boom360

Borusan Cat’in müşterilerine özel hayata geçirdiği  uygulamalardan Boom360 ile kullanıcılar, tek uygulama üzerinden Borusan Cat’in tüm hizmet ve çözümlerine ulaşıyor. “Müşterilerin uygulaması” Boom360 farklı istek ve talepleri kolaylıkla karşılamaya olanak tanıyor. Gücünü Borusan Cat müşterilerinden alan Boom360’ın gerçek sahibi müşteriler oluyor.

Boom360 ile kullanıcılar, Borusan Cat garantisiyle satışa sunulan tüm ürünlere ve bu ürünlerin teknik özelliklerine erişim sağlıyor, ihtiyaç duydukları ürünleri zaman ve mekandan bağımsız olarak teklif alma imkanı buluyor. Yedek parça ve yeni ekipmanların yanı sıra tüm kampanyaları uygulama üzerinden takip edebiliyor. Kendi envanterlerini uygulama üzerinden yönetebiliyor ve harita desteği ile ilgili ekipmanların konum bilgilerine ulaşabiliyor. Envanter içerisinden ekipman seçip, servis randevularını kolayca oluşturulabiliyor, bakım ve servis ihtiyaçları da uygulama üzerinden yönetilebiliyor.

Boom360, Borusan Cat’in sesle arızayı tespit eden yapay zeka uygulamasına erişerek olası bir arızayı 30 saniye gibi kısa bir sürede teşhis etmeye olanak tanıyor. Uygulama Türkçe, İngilizce, Rusça, Gürcüce ve Azerice olarak kullanılabiliyor. Desteğe ihtiyaç duyan kullanıcılar için ayrıca Whatsapp ve Çağrı Merkezi entegrasyonları da bulunuyor. 

İş sahalarına verimlilik katan dijital çözümler

Teknolojileri ve dijital dönüşüm çalışmaları ile sektörde fark yaratan Borusan Cat, Marble İzmir kapsamında ayrıca VisionLink ve SITECH Eurasia bünyesinde sunduğu Trimble teknolojileri yer aldı. Filoların uydu sistemleri üzerinden yönetimlerine olanak tanıyan VisionLink arıza bilgileri, saatlik yakıt tüketimi, makine çalışma süreleri gibi farklı parametrelerde, haftalık ya da aylık raporların hazırlanmasına olanak tanıyor. Borusan Cat bünyesinde yer alan SITECH Eurasia markası ise iş makinelerine entegre olan teknolojiler sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@