banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Borusan Mannesmann Çelik Sektöründe “Beyaz Bayrak” Alan Ilk Şirket Oldu

Sendikalı işletmelere yönelik uygulama ile çalışan haklarını koruyan ve onlara en uygun çalışma ortamı sunan “doğru işverenler” ödüllendiriliyor.

Endüstri Güncel 23.05.2023, 10:00 23.05.2023, 08:47 Melike Kaya Bayram
22
Borusan Mannesmann Çelik Sektöründe “Beyaz Bayrak” Alan Ilk Şirket Oldu

Türkiye çelik boru pazarının lideri Borusan Mannesmann, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu ortaklığında bu sene hayata ilk kez geçirilen Beyaz Bayrak uygulamasında sektörünün ön plana çıkan markası oldu. Çalışanlarına sunduğu adil çalışma ortamı, iş sağlığı ve güvenliğini ön plana alan çalışma alanları, çalışanları ile kurduğu şeffaf iletişim ve tam olarak karşıladığı vergi yükümlülükleri ile Borusan Mannesmann, çelik ve çelik boru sektöründe Beyaz Bayrak’a layık görülen ilk şirket oldu.

Çalışana saygı ödülü getirdi

Borusan Mannesmann olarak iş sağlığı ve güvenliği (İSG) başta olmak üzere çalışana her alanda değer yaratmaya çalıştıklarını belirten Borusan Mannesmann İnsan, Kurumsal Gelişim, Çevre ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Nihan Alhan konu ile ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Borusan Mannesmann, en değerli varlığını, sahip olduğu insan kaynağı olarak gören, Türkiye sanayisinin gelişimine tanıklık etmiş çok köklü bir kurum. Şirket içerisinde izlediğimiz ‘Sıfır Kaza‘ politikası ile İSG çalışmalarımızı düzenliyoruz. Bu konuda teknolojiden de yararlandığımız çok kapsamlı bir programı sürekli geliştirerek uyguluyoruz. Erkek egemen bir sektör olarak görülen çelik alanında kadın çalışma arkadaşlarımıza da eşit haklar ve fırsatlar sunan uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bu uygulamalarımız sonucunda British Safety Council tarafından verilen ‘Uluslararası İş Güvenliği Ödülü‘ ve Sürdürülebilirlik Akademisi’nden aldığımız İş’te Eşit Kadın Sertifikası gibi çok değerli başarılara imza attık. Çalışma arkadaşlarımızın kariyerlerini desteklemeye de çok önem veriyoruz. Bünyemizde kurduğumuz eğitim platformlarıyla mesleki gelişime destek oluyoruz. Şeffaf kurum kültürümüz ve çalışma arkadaşlarımızın mutluluğunu sağlamaya yönelik tüm işlerimiz neticesinde sektörün ilk Beyaz Bayrak‘lı şirketi olmaktan gurur duyuyoruz.“

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@