banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

AgeSA’ya Brandverse Awards'ten Altın Ödül

AgeSA, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde “Bireysel Emeklilik Hayat Sigortaları” bölümünde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Finans 19.06.2023, 17:00 19.06.2023, 16:45 Melike Kaya Bayram
11
AgeSA’ya Brandverse Awards'ten Altın Ödül

Brandverse Awards kapsamında gerçekleştirilen ve markaların yıl boyunca sosyal medya performanslarının değerlendirildiği SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nin kazananları belirlendi. Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla Ürün ve Hizmetler Kategorisi’nde Bireysel Emeklilik Hayat Sigortaları bölümünde Altın Ödül’e layık görüldü. Değerlendirme sürecinde 50 binden fazla sosyal medya marka hesabı SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre tamamen analitik olarak incelendi.

Sosyal medyadaki çalışmalarıyla hedef kitleye direkt olarak ulaşabildiklerini söyleyen AgeSA Pazarlama ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek, “AgeSA olarak sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor, sosyal medyanın pazarlama faaliyetlerimizdeki payını her geçen gün artırıyoruz. Sosyal medyaya her zaman katılımcılarımızla karşılıklı konuşabildiğimiz ve ilişkilerimizi güçlendirdiğimiz bir mecra olarak bakıyoruz. Müşterilerimizin düşüncelerine, istek, öneri ve sorularına erişimimizi kolaylaştıran sosyal medyanın inanılmaz değerli bir kaynak olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar doğrultusunda bu ödüle layık görülmek, doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Buradan elde ettiğimiz bilgiler aynı zamanda iletişim stratejilerimizi belirlemede önemli bir yer tuttuğu için sosyal medyanın etkinliğini ölçerek, gündemi ve gelişmeleri takip ederek ilerlemeye devam edeceğiz. ” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@