banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Türkiye Finans’tan Yeni Reklam Kampanyası Hayat Mobil Bankan Mobil

Türkiye Finans, yeni reklam kampanyasında dijitalleşen dünya ve bankacılık süreçlerinin ünlü bir baba-oğul üzerinden anlattığı reklam filmi yayına girdi.

Finans 09.01.2024, 09:30 Melike Kaya Bayram
110
Türkiye Finans’tan Yeni Reklam Kampanyası Hayat Mobil Bankan Mobil

Dijitalleşmedeki öncü rolü ve yeri zamanı olmayan bankacılık uygulamalarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam eden Türkiye Finans, yılın ilk reklam kampanyasıyla ünlü baba-oğul Behzat ve Nejat Uygur eşliğinde dijital bankacılığın farklı nesilleri kapsayan ve ortak paydada buluşturan yönlerine odaklanıyor. Yaptığı tüm inovasyonlarda olduğu gibi dijital dönüşümü de insan odaklı bankacılık anlayışıyla gerçekleştiren Türkiye Finans’ın “Hayat Mobil Bankan Mobil” mottosuyla çektiği reklam filmlerinin ilki televizyon, radyo, açık hava ve dijital kanallardan yayımlanmaya başlandı.

Sevilen tiyatrocu Behzat Uygur ve oğlu Nejat Uygur’un rol aldığı reklam filmlerinde, bankacılık konusunda daha geleneksel tutumlara sahip babanın, ‘dijital doğanlar’ kuşağından olan oğluyla yaşadığı maceralar eğlenceli bir dille anlatılıyor. Oğul Uygur, babasına Türkiye Finans’ın yenilikçi dijital bankacılık uygulamalarının her yaştan herkes için kolay erişilebilir, kullanıcı dostu, avantajlı ve hayatı kolaylaştıran yönlerini gösteriyor. 

Türkiye Finans reklam filmleri ile kullanıcılarını bankacılık işlemlerinde masrafsızlıktan, günlük hesap ile vade bozulmadan para çekme ve birikim yapmaya, yatırım işlemlerini her an her yerden kolayca gerçekleştirmeye, avantajlı kâr oranlarıyla ihtiyaç finansmanı kullanmaya kadar birçok avantajdan kolay ve hızlı bir dijital bankacılık deneyimiyle yararlanmaya davet ediyor.

Yönetmenliğini Can Pehlivanlı’nın üstlendiği reklam filmi Lokal Reklam Ajansı’nın imzasını taşıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@