banner24

banner72

banner171

banner157

CHINT, Gaziantep’teki İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

CHINT Grubu’nun Türkiye ayağı, sektör paydaşlarını Gaziantep’te düzenlediği ürün tanıtımları ve bölgesel çözümleri ele aldığı etkinlik serisi ‘’CHINT Enerji Zirvesi’’nde bir araya getirdi.

Güncel 03.06.2024, 15:15 Melike Kaya Bayram
207
CHINT, Gaziantep’teki İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

CHINT; Bursa, Antalya, İzmir, Eskişehir ve Ankara’nın ardından, 31 Mayıs tarihinde ‘’Chint Enerji Zirvesi’’ etkinlikleri kapsamında Gaziantep’teki iş ortakları ile buluştu. CHINT'in yeni elektrifikasyon ürünlerinden biri olan CHINTPOWER-C Alçak Gerilim Pano Sistemleri tanıtıldı ve sektöre dair çeşitli çözümler tartışıldı. CHINT Türkiye, Chint Green Energy, Astronergy ve Chint Power üst düzey yöneticileri, katılımcıları A’dan Z’ye sağladıkları güneş enerjisi yatırımları ve yenilenebilir enerjinin yayılımı ile ilgili bilgilendirdi.

Etkinlikte konuşma yapan CHINT Grup yetkilileri, sektördeki iş ortaklarıyla ve 2024 yılı boyunca farklı şehirlerdeki iş ortaklarıyla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti. Yetkililer, etkinliğe gösterilen yoğun ilgi sebebiyle duydukları memnuniyeti katılımcılar ile paylaştı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173

Gelişmelerden Haberdar Olun

@