banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

eStar, Ülker ürünlerini Amazon Güvencesiyle Amerika ve İngiltere’de Satışa sundu

eStar, coğrafi genişleme stratejisinin bir diğer adımı olarak şimdi de Ülker’in sevilen ürünlerini uygun seçeneklerle ABD ve İngiltere’de satışa sundu.

Güncel 18.01.2023, 18:45 Melike Kaya Bayram
72
eStar, Ülker ürünlerini Amazon Güvencesiyle Amerika ve İngiltere’de Satışa sundu

Yıldız Holding’in dijital dönüşüm ve kategorisinde liderlik misyonuyla kurduğu ve 2019 yılından bu yanaçevik, inovatif yapısıyla grubun yerli ve global markalarını e-ticaret ekosistemine taşıyan eStar; Ülker’in çikolata, bisküvi, gofret, kraker ve kek olmak üzere 5 kategorideki ürünlerini Amazon’un güvenilir teslimat seçenekleriyle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’deki tüketicilerle buluşturdu. Böylece, e-Star ilk defa Ülker’in tüketicilerin tüketim alışkanlıklarına göre belirlenen atıştırmalık portföyünü yurtdışı piyasasında tüketicilerinin beğenisine sunmuş oldu.

Ülker ürünlerinin Avrupa’daki ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tüketicilerden olumlu geri dönüşler aldığını dile getiren eStar Genel Müdürü Sadem Pehlivan, “En sevilen Ülker ürünlerinden oluşan,tüketim alışkanlıkları odaklı çoklu ve karma ürünlerimizi, Amazon güvencesiyle Amerika ve İngiltere tüketicileriyle buluşturduğumuz için çok heyecanlıyız.Hedeflerimize paralel olarak, Amazon operasyonumuzu Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’ni dahil ederek 9 ülkeye çıkardık. 2023 yılında hedefimiz genişlediğimiz bu pazarlarda Yıldız Holding markalarının yanına farklı üreticileri de eklemek olacak.” dedi.

E-Ticaret Ekosisteminin İnovatif Yüzü; eStar

Yıldız Holding markalarının yanı sırae-ticaret yapmak isteyen markalara özel olarak kurduğu uzman ekiplerle hizmet veren eStarhem global hem de yerel birçok pazaryerinde müşterilerinin tüm e-ticaret, tedarik planlama ve pazarlama operasyonunu üstleniyor. Portföy yönetimini yaptıklarımarkalar ile öncelikli olarak marka ihtiyaçlarını belirlediklerine ve derinlemesine rekabet analizleri ile doğru konumlandırmayı sağladıklarına değinen Sadem Pehlivan, Ülker ile Amerika ve İngiltere pazarında kısa sürede tüketicilerin beğenisi kazanarak agresif bir büyüme hedeflediklerini belirtti.

eStar, Ülker dışında Godiva, McVitie’s, SuperFresh, Bizim, Terem Yağ, HeroBaby, Luna, Yayla, Aytaç, Derby, Taze Kuru, Faladdin, Sera, CafeCrown, Komili, Julius Meinl ve Mutlumarkalarına da hizmet veriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@