banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Fiba Grubu Zihinsel Yükü Metro İstasyonuna Taşıdı

Fiba Grubu, bakım emeğini ve zihinsel yükü görünür kıldığı enstalasyon çalışmasıyla herkesi yüklerinin farkına varmaya davet ediyor.

Güncel 13.03.2024, 11:00 Melike Kaya Bayram
111
Fiba Grubu Zihinsel Yükü Metro İstasyonuna Taşıdı

Fiba Grubu, bakım emeğini ve zihinsel yükü görünür kıldığı enstalasyon çalışmasıyla herkesi yüklerinin farkına varmaya davet ediyor. “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü” farkındalık kampanyası kapsamında hazırlanan enstalasyon, gün içinde bireylerin düşünmek ve planlamak zorunda kaldığı işlerin bir araya geldiğinde tek başına taşınamayacak kadar büyük yükler oluşturduğuna dikkat çekiyor. Mecidiyeköy Metro İstasyonu’nda sergilenen çalışma, yolcular başta olmak üzere istasyonu kullanan herkese “Taşıdığın yükün farkında mısın?” diye soruyor. Merak edenler enstalasyon üzerinde yer alan QR kod ile www.yukolmasin.com.tr websitesine giderek anketi doldurabiliyor ve zihinsel yüklerini hesaplayabiliyor.

Eşitliği temel değerlerinden biri olarak sahiplenen Fiba Grubu, kampanya ile hem kendi yüklerini hem de aynı evi paylaştıkları kişilerin yüklerini fark eden herkesi “#YükOlmasın” diyerek iş bölümü yapmaya davet ediyor. “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü Farkındalık Rehberi”ne ve kampanya filmine www.yukolmasin.com.tr websitesinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@