banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Martaş Otomotiv “Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri” Listesine Girdi

Martaş Otomotiv, Çalışan Memnuniyeti Anketi’ne katılıp Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri listesine girip “Çok İyi Çalışan Deneyimi” sertifikasını ve ödülünü aldı.

Güncel 05.01.2023, 09:45 Melike Kaya Bayram
431
Martaş Otomotiv “Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri” Listesine Girdi

Martaş Otomotiv, geniş ürün yelpazesiyle elde ettiği başarıyı, nitelikli personeli ve çalışan dostu faaliyetleri ile devam ettiriyor. Bu kapsamda sektörde 42 yılı geride bırakan Martaş Otomotiv, Happy Place to Work firması tarafından ödüle layık görüldü. Çalışan Memnuniyeti Anketine katılan Martaş Otomotiv, “Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Listesi”ne girerek “Çok İyi Çalışan Deneyimi”sertifikasını ve ödülünü almaya hak kazandı.

Çalışan memnuniyeti anketine katılım oranıyüzde 92!

Ankete katılım oranının yüzde 92’yi bulduğunu söyleyen Martaş Otomotiv Genel Müdürü Erdem Çarıkcı,"Martaş Otomotiv olarak, verimli bir iş ortamı oluşturmanın çalışma arkadaşlarımızın mutluluğu ile sağlanabileceğine inanıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın fikirlerini rahatça dile getirebildikleri ve yatay iletişim anlayışına sahip bir çalışma ortamı sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda  insan kaynakları uygulamalarımız ile çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine ve kariyer planlarına da katkı sağlayan birçok projemizi hayata geçirdik.Tüm bu uygulamaların tamamen bağımsız bir Bilim Kurulu tarafından denetlenerek ve standart kriterlere göre değerlendirilip ödüle layık görülmesi bizi ayrıca mutlu etti. Ankete katılarak bize bu ödülü kazandıran tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çalışan mutluluğu şirket kültürünün merkezinde

Çalışan mutluluğunun şirket kültürünün merkezinde olduğunu kaydeden Çarıkcı, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışanlarımızın motivasyonu ve bağlılığı için projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@