banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Renault Trucks’ta Satış Sonrasına Yeni Atama

Kariyer hayatına 2000 yılında başlayan Mehmet Doğan, 2003’ten bu yana ağır ticari araçlar sektöründe çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel 29.03.2024, 10:30 Melike Kaya Bayram
211
Renault Trucks’ta Satış Sonrasına Yeni Atama

Kariyer hayatına 2000 yılında başlayan Mehmet Doğan, 2003’ten bu yana ağır ticari araçlar sektöründe çalışmalarını sürdürüyor. Satış sonrası hizmetler ve bayi ağı geliştirme görevlerinde yöneticilik yapan Mehmet Doğan, Renault Trucks Türkiye’de Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine başlıyor.

Mehmet Doğan, lisans eğitimini makina mühendisi olarak tamamladıktan sonra bu alanda üretim süreçlerine yönelik çalışmalarda bulundu. Akabinde ağır ticari araçlar sektörüne hızlı bir geçiş yapan Doğan, kariyerini bu yönde devam ettirdi. Mehmet Doğan, 20 yılı aşkın deneyimiyle Renault Trucks ekibi ile yollarını birleştirerek teknik destek ve garanti operasyonlarına, bölgesel satış sonrası yöneticileri ekibine, parça ve müşteri çözümlerine, ağ geliştirme ve yetkinlik geliştirme faaliyetlerine liderlik edecek.

Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Doğan’ın yabancı dilleri İngilizce ve Almanca’dır. Tam bir motosiklet tutkunu olan Doğan, savunma sporları ile ilgilenmenin yanı sıra müzikle uğraşmakta, gitar ve piyano çalmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@