banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

DİA Yazılım, Bayilerine Tahsilat Riski Olmadan Düzenli Yıllık Gelir Modeli Sunuyor

Günümüz iş dünyasında birçok şirket, büyüme ve coğrafi olarak yayılma hedefleri doğrultusunda bayilik sistemiyle çalışıyor.

Teknoloji 12.02.2024, 09:13 Melike Kaya Bayram
158
DİA Yazılım, Bayilerine Tahsilat Riski Olmadan Düzenli Yıllık Gelir Modeli Sunuyor

Bulut teknolojisi konusunda 20 yıllık tecrübesi ile iş ortaklarına; tüm sektörlerdeki firmaların, muhasebeden stok takibine, üretimden servis hizmet yönetimine kadar dijitalleşme ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde karşılama fırsatı sunduklarını söyleyen DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, “Bayilerimize tahsilat riski olmadan düzenli yıllık gelir modeli sunuyoruz. Ayrıca adil bir bayi koruma programımız var; register sistemimiz sayesinde iş ortaklarımızın firmalara sundukları teklifleri koruyoruz. Üyemiz olmak için başvuran firmaları da sertifika ve niteliklerine göre bayilerimize yönlendiriyor ve müşteri görüşmelerinde onları destekliyoruz” dedi.

İş ortaklarının DİA çözümleri hakkında yetkinliklerini 11 farklı sertifika programı ile artırmayı hedeflediklerini ve müşteri memnuniyeti sağlayıp, satışlarını artırmada destek olduklarının da altını çizen Onay, “DİA Türkiye’nin en gelişmiş bulut ERP programı ve müşteri üyelik yenileme oranı %99,4. Bu anlamda bayilerimizin satış sonrasını yönetmesi de çok kolay oluyor. Bulut teknolojisi ile hizmet vermemiz nedeniyle de uzaktan daha az maliyetle destek olabiliyorlar. Öte yandan satış hedeflerini yerine getirebilmeleri için de onları hem teknik hem de pazarlama anlamında destekliyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Onay sözlerine şöyle devam etti: “DİA olarak, bayilerimizin müşteri ilişkilerini güçlendiriyor ve tekrarlayan iş fırsatları elde etmelerini sağlıyoruz. Bayilerimize ayrıca; ücretsiz satış ve pazarlama eğitimlerine katılma, promosyon ürünlerini ücretsiz edinme, pazarlama faaliyetlerinde ve reklamlarda destek, potansiyel müşteri yönlendirmesi, güncellemelerden anında haberdar olma ve uzmanlıklarını artırarak yeni müşteri kazanımı sağlama avantajları da sunuyoruz. Yeni bayi adaylarının başvurularına da her zaman açığız.” DİA Yazılım 2023 yılında 67 yeni bayisiyle toplam 256 bayiye ulaşmayı başardı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@