banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Aktif Ventures Ve Destekbank’tan Önemli İş Birliği

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank iştiraki Aktif Ventures, Destekbank ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Ekonomi 13.12.2023, 12:15 13.12.2023, 11:12 Melike Kaya Bayram
30
Aktif Ventures Ve Destekbank’tan Önemli İş Birliği

Girişimlere yatırım yapma, onlarla birlikte büyüme ve uçtan uca inşa etme misyonuyla faaliyete geçen Aktif Ventures, sahip olduğu API pazaryeri platformu Apilion ile Destekbank’a hizmet verecek. Böylece, 2022 yılında faaliyetlerine başlayan Destekbank; bünyesine farklı finansal hizmetleri dahil edebilmek için uzun altyapı çalışmaları sürecine gerek kalmadan zamandan tasarruf ederek, Apilion’un hazır API servislerini kullanarak hizmet verebilecek. Apilion ve Destekbank arasında gerçekleştirilecek ilk entegrasyon kapsamında, kullanıcılara fatura ödeme ve uluslararası para transferi hizmeti sunulacak. Destekbank müşterileri, tüm kurum fatura ödemeleri imkânının yanı sıra uygun oranlarla uluslararası para transferi işlemleri yapma fırsatı da bulacak.

Adaca: “Fintech alanında iş birlikçi yaklaşımla hareket ediyoruz”

Finansal teknolojiler alanında güçlü API servisleri ile bankacılık sektörüne katkı sağlamaya devam ettiklerinin altını çizen Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, “İştirakimiz Aktif Ventures’ın yaklaşık bir yıl önce hayata geçirdiği Apilion, bugün en fazla API’ye sahip bir pazaryeri olarak dikkat çekiyor. Hem bankamız hem de iştiraklerimizle, finansal teknolojiler alanında iş birlikçi bir yaklaşım benimsemenin önemine gönülden inanıyoruz” dedi.

Evsahibioğlu: “Destekbank ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli iş birliğinden mutluluk duyuyoruz.”

Aktif Ventures Genel Müdür Vekili Yasemin Evsahibioğlu ise “Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion ile fintech ve bankacılık dünyasına sunduğumuz hizmetlerle, iş ortaklarımızı her geçen gün artırıyoruz. Bu kapsamda sektörümüzün yeni oyuncularından Destekbank ile iş birliği yapmaktan ve Apilion’un servisleri ile onlara destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Akayoğlu: “Kurduğumuz güçlü iş birlikleri ile sektörde emin adımlarla yürüyoruz.”

Destekbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Özgür Akayoğlu, “Bankacılık sektörünün en yeni ve dinamik bankalarından biri olarak, Aktif Bank grubu ile stratejik ortaklığımızı güçlendirecek yeni bir iş birliğine imza atmaktan son derece mutluyuz. Aktif Ventures’ın Apilion çözümlerini sistemlerimize entegre ederek çok yakında müşterilerimize fatura ödemeleri ve uluslararası para transferi hizmetlerini de sunmaya başlayacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@