banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Octet Türkiye ilk çeyrekte 10 kat büyüdü

Güçlü teknolojisi ve köklü finans deneyimiyle iş dünyasına tahsilat/ödeme konusunda çözümler sunan Octet Türkiye, ciro bazında 10.6 kat büyüme rakamına ulaştı.

Ekonomi 10.05.2023, 12:14 Melike Kaya Bayram
274
Octet Türkiye ilk çeyrekte 10 kat büyüdü

Türkiye’de iş dünyasının nakit akışından, tahsilat yöntemlerine ve ödeme çözümlerine kadar hayatını kolaylaştıran hizmetler sunan Octet Türkiye, ilk çeyrekte 10.6 kat büyüdü. Octet Türkiye, 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre ciro bazında yüzde 956 büyüme yakaladı. İşlem adedinde yüzde 42 büyüyenfirma, ortalama işlem başına tutarda ise yüzde 645 gibi yüksek bir büyüme oranına ulaştı. Müşteri tabanını büyüten ve çeşitlendiren Octet Türkiye’nin bu performansında sunduğu yeni ürünlerin de büyük payı oldu.

Türkiye’de ilk kez geniş bayi ağı ile çalışan firmalara her banka ile ayrı ayrı anlaşmak zorunda kalmadan 18 bankaya tek ekrandan ulaşabileceği Doğrudan Borçlandırma Sistemini sunanOctet Türkiye, müşteri sayısında da yüzde 39’luk hızlı bir büyüme yakaladı.

ÜRÜNLERİMİZİ İKİ KAT ARTIRACAĞIZ

Octet Türkiye CEO’su Derya Ekemen Fidan, “Octet olarak birçok sektörde geniş bir yelpazede ekonomimizin kahramanları olan firmaların sadece iş yapma maliyetini düşürmekle kalmıyor,aynı zamanda cirolarını artırmalarına da destek oluyoruz. Sunduğumuz ürünlere olan talepteki artış da ilk çeyrekteki rakamlarımıza yansıdı. 2022 yılının ilk çeyreğinde sunduğumuz ana ürünleri 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 50 artıraraktamamlayıcı ürünler için de düğmeye bastık. Bu yılın sonuna kadar tamamlayıcı ürün sayısı iki kat artmış olacak. Böylece doğrudan iş dünyamıza dolaylı olarak da Türkiye ekonomisine olan desteğimizi daha da geliştirmiş olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@