banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Bonna’ya İhracat Ödülü

Türkiye’nin ilk %100 premium HoReCa markası Bonna, ihracattaki başarısını aldığı ödüllerle tescillemeye devam ediyor.

Endüstri Güncel 22.12.2022, 09:35 Melike Kaya Bayram
40
Bonna’ya İhracat Ödülü

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen“4. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”, 20 Aralık Salı günü TİM İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İhracatın şampiyonlarının ödüllendirildiği törende,1983 yılında küçük bir seramik atölyesinde faaliyete başlayan Kar Porselen çatısı altında kurulan Bonna, 2021 Yılı Porselen Sofra-Mutfak Eşyası Kategorisi’nde “En Fazla İhracat Gerçekleştiren”ikinci firma oldu.

Sektördeki 30 yılı aşkın deneyimiyle yılda 40 milyon adet ürünü sektöre sunan Bonna, 6 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Ağırlıklı olarak Avrupa, Rusya, Latin Amerika’ya ürün ihracatı yapan firmanın ihracattaki en büyük pazarları ise İspanya, Mısır, İtalya, Rusya, Meksika, İsveç, Fransa, Almanya ve İsrail olarak sıralanıyor. Sır altı el dekor tekniği, ilk kare form ve dijital dekorlama gibi yenilikleri sektöre kazandıran ve kenar çıtlama garantisi veren ilk firma olan Bonna, bu sayede ürünlerinin kullanım ömrünü uzatıyor ve HoReCa sektöründe tabak zaiyatını yüzde 40’lardan yüzde 5-6’lara kadar düşürüyor.

Bonna, pazarın global bir oyuncusu

Sektör temsilcileri ve ihracatçı firma yöneticilerini bir araya getiren törenin ardından, Bonna Genel Müdürü Erbil Aşkan şu sözleri dile getirdi: “İhracatta başarının yolu kalite ile tasarımdan geçer. Yenilikçi bakış açımız, zengin ürün gamımız, premium ürün kalitemiz ile Bonna olarak bugün dünyanın her tarafında iş ortaklıkları kuruyor ve onlarla beraber markamızı büyütüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, Bonna yalnız bizim markamız değil.  Dokunduğu iş ortakları ve son kullanıcılarıyla herkesin markası. Bu pazarın global bir oyuncusu.  Avrupa kalitesindeki ürünlerimizle hedefimiz Bonna’yı bir dünya markası haline getirmekti. İhracattaki başarımız ve aldığımız ödüller, ne kadar doğru yolda ilerlediğimizin ve ne denli güçlü bir pazar ortağı olduğumuzun en iyi ifadesi.”

Bonna, 2019 ve 2020 yıllarında da aynı kategoride üçüncülük ödülünü alarak, ihracattaki başarını tescillemişti. Aynı zamanda 2020 yılı “En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma” ödülünün de sahibi olan marka, birbirinden özgün koleksiyonları ile IDA DESIGN AWARDS, GERMAN DESIGN AWARD, DNA PARIS AWARD ve DESIGN TURKEY gibi prestijli yarışmalardan da ödüllerle dönüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@