banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Borusan Araç İhale Gemide İhale İle Bir İlke İmza Attı

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Araç İhale, konsept ihale organizasyonları ile ilklere imza atmaya devam ediyor.

Endüstri Güncel 16.09.2022, 16:00 Melike Kaya Bayram
29
Borusan Araç İhale Gemide İhale İle Bir İlke İmza Attı

İhale yolu ile alıcı üyelerine 2. el araç tedarik eden, Oto nakit ve 7/24 Fiyat alt markalarıyla birlikte 2. el araç sektörünün en köklü kurumlarından Borusan Araç İhale, yaratıcı ihale organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi: Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek gemide ihale organizasyonu düzenledi. Katılımcılara ihale deneyimini İstanbul Boğazı’ndayaşatmak adına düzenlenen “mini ihale”de toplam 36 araç satıldı.Borusan Araç İhale aynı zamanda; Mayıs ayında Koçfinans ile başlatılan iş birliği kapsamındabu ihaleye özel 200 bin TL’ye 30 gün için %0 faizle Koçfinans’tan stok finansmanı kullanma fırsatını da üyelerine sundu.

Sunuculuihalenin tüm heyecanını yaşatan etkinlikte canlı müzikperformansı ve boğaz gezisi de geceye renk kattı. Gemide düzenlenen ve ilk olma özelliği taşıyan etkinliğin katılımcıları arasında uzun ve kısa dönem kiralama şirketleri, banka ve finansman şirketleri, çeşitli otomotiv marka distribütörleri, otomotiv marka yetkili satıcıları, sektörde önde gelen birçok şirket sahibi ve yöneticileri ile birlikteotomotiv sektörünün önemli derneklerinin üst düzey yöneticileriyer aldı.

Fiziki ve online ihaledeTürkiye’nin ilk ve tek şirketi

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu, düzenlenen etkinlikle Borusan Araç İhale üyelerine gerçek bir ihale deneyimini benzersiz ambiyans eşliğinde yaşatmak istediklerini belirtirken, “Borusan Araç İhale olarak müşterilerimize uçtan uca hizmet sunmaya ve bunu sağlarken satış sürecinin her aşamasında onlara katma değerli servisler sağlamaya odaklanıyoruz.Fiziki ve online ihale süreçlerini aynı anda yürütebilen Türkiye’nin ilk ve tek şirketi olarak farklı konseptte hazırladığımız organizasyonlarla ihale sürecinde yenilikleri de sektörümüze kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Müşterilerine katma değerli hizmetler sunarak fark yaratan Borusan Araç İhale’nin fiziki ve online ihale süreçleri hakkında daha fazla bilgi https://www.borusanaracihale.com/ adresinden öğrenilebiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@