banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

DZD Teknoloji Haftada 4 Gün Çalışma Modeline Geçiyor

DZD Teknoloji, müşteri ve çalışan memnuniyetini iyileştirme alanındaki misyonunu ger-çekleştirmek üzere yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.

Endüstri Güncel 10.03.2023, 12:45 Melike Kaya Bayram
174
DZD Teknoloji Haftada 4 Gün Çalışma Modeline Geçiyor

2019 yılında kuruluşundan bu yana always remote” mottosuyla tüm çalışanlarına uzaktan çalışma modelini sunan DZD Teknoloji, şimdi de resmi olarak haftada 4 gün çalışma modeline geçerek kendi sektöründe bir ilke imza atıyor.

Bu adımı ile Türkiyede birçok şirkete de öncülük etmesi beklenen DZD Teknoloji çalışan verimliliği ve motivasyonunu en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Ücretler düşürülmeyecek ve çalışma saatleri artırılmayacak

Çalışan memnuniyetinin şirketleri için her zaman ilk sırada yer aldığını ve ekip arkadaşlarının motivasyonu için iş ve yaşam dengesini sağlayacak çözümleri geliştirmeye devam ettiklerini söyleyen DZD Teknoloji CEOsu İbrahim Gökal sözlerine şöyle devam etti: Dünya genelinde pandeminin etkisiyle uzaktan çalışma daha çok uygulanmaya başlanırken biz kuruluşumuzdan itibaren yani pandemiden daha önce remote model ile çalışmaya başladık. Son zamanlarda uzaktan çalışmanın yanı sıra bazı şirketler tasarruf planları çerçevesinde haftalık çalışma gününü de azaltmaya başladı. Ancak bu şirketlerin pek çoğu, çalışılan gün sayısını azaltıp çalışma saatlerini artırmayı veya çalışan ücretlerini düşürmeyi tercih ediyor.

Biz DZD Teknoloji olarak, dünyadaki bu örneklerin aksine hem çalışma arkadaşlarımızın ücretlerini tam ödeyeceğiz hem de çalışma saatlerinde herhangi bir artış yapmayacağız. Bu yeni uygulama ile verimliliğin daha da artacağına, daha yaratıcı ve daha üretken ekipler oluşacağına inanıyoruz. ‘’

DZD Teknoloji iş yaşam dengesini koruyan ve çalışan motivasyonu artıran bu gibi yenilikçi adımlar ile hem sektör içerisinde bir rol model olmayı hem de kendi işveren markasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@