banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

İhracatçı KOBİ’ler Yüklerini Bulutta Takip Ediyor

Hubtic tarafından geliştirilen takip sistemi ile ihracatçı KOBİ’ler yüklerini bulut üzerinden anlık olarak takip edip, kendi müşterileri ile paylaşabiliyor.

Endüstri Güncel 07.06.2023, 12:00 07.06.2023, 11:12 Melike Kaya Bayram
6
İhracatçı KOBİ’ler Yüklerini Bulutta Takip Ediyor

Türkiye’de işletmelerin yüzde 99,7’sini oluşturan KOBİ’ler, toplam ihracatın yüzde 30,4’ünü gerçekleştirerek ülke ekonomisi için önemli bir katma değer yaratıyor. İhracatçı KOBİ’lerin taşımacılık ihtiyaçları için yenilikçi çözümler geliştiren dijital lojistik şirketi Hubtic, sunduğu takip sistemi ile KOBİ’lerin tüm süreçlerini bulut üzerinden takip edebilmesini sağlıyor.

Abdullah Cansu: “KOBİ’lerin ihracat süreçlerine ve dijitalleşmelerine katkı sağlıyoruz”

Takip sisteminin KOBİ’lere sağladığı avantajlar hakkında bilgi veren Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Hubtic olarak hem kara yolu hem deniz yolu hem de bu ikisini birden kapsayan intermodal taşımacılıkta, komple ve parsiyel taşıma seçenekleri sunuyoruz. Dolayısıyla daha düşük miktarlı taşıma ihtiyacı olan KOBİ’lere de hitap ediyoruz. Geliştirdiğimiz takip sisteminin kullanımı ise yükün miktarından bağımsız; komple taşımalardaki (FTL, FCL) tüm takip hizmetlerimizi bir konteyner ya da tırı doldurmayacak parça yükleri (LTL, LCL) göndermek isteyen KOBİ’lere de tamamen ücretsiz olarak sunuyoruz. KOBİ’ler, HubticTrack sistemimiz üzerinden yükün konumu anlık olarak görüntüleyebiliyor ve bu görüntülemeyi kendi müşterileriyle de paylaşıp, raporlara erişebiliyorlar. Taşıma süreçleriyle ilgili tüm soruları için de uluslararası taşımacılıkta deneyimli ekibimiz ile anında iletişime geçebiliyorlar. Böylece tüm taşıma sürecine verimlilik, şeffaflık ve hız kazandırırken KOBİ’lerin dijitalleşmesine de katkı sağlıyoruz” dedi.

Cansu, takip sistemlerinin yanı sıra bir dakikada fiyat teklifi, yük verenler ve taşıyıcılar arasında doğru eşleştirme gibi çözümleriyle de ihracatçı KOBİ’leri desteklediklerini sözlerine ekledi.

Kilometre başına düşen harcamaya kadar hesaplanıyor

İhracatçı KOBİ’ler, Hubtic üzerinden taşıma numarası, yükleme-boşaltma tarihleri, lokasyon, yük tipi ve ebat gibi tüm taşıma bilgilerine ulaşabiliyor. Yükleme noktasından boşaltma noktasına kadar taşımanın durumuyla ilgili tüm güncellemeleri görebiliyor, sürekli güncellenen harita üzerinden yükün konumunu kontrol edip paylaşabiliyorlar. Bulut sisteme yüklenen çeki listesi, ihbarnameler, CMR dokümanları ve diğer belgeleri diledikleri an görüntüleyip indirebilen KOBİ’ler, alınan taşıma hizmeti için anlaşılan navluna ve taşıma faturalarına da bulut sistem üzerinden anında ulaşabiliyor.

Hubtic ayrıca yük taşıma süreciyle ilgili bir raporlama hizmeti de sunuyor. Bu sayede taşımalar, kilometre başına denk düşen harcama ve taşıma mesafeleri kırılımlarına kadar incelenebiliyor. Raporlar haftalık, aylık gibi istenilen zaman dilimine göre hazırlanabiliyor. Bu sistem ihracatçı KOBİ’lerin tedarik zinciri operasyonlarını daha verimli hâle getirmeleri için öngörü sahibi olmasını sağlıyor. Üstelik Hubtic, tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak sunuyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@