banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

İnci Holding’den dijital pazaryeri: “AZKarbon”

İnci Holding, çevre dostu ürün ve hizmet tedarikçileri ile tüketicileri bir araya getiren AZKarbon adını verdiği dijital bir pazaryerini hayata geçirdi.

Endüstri Güncel 16.03.2023, 08:45 16.03.2023, 08:49 Melike Kaya Bayram
42
İnci Holding’den dijital pazaryeri: “AZKarbon”

Ağırlıklı otomotiv tedarik sektörü olmak üzere hizmet, teknoloji ve sosyal sorumluluk alanlarında faaliyet gösteren İnci Holding, değişen küresel iklim ve ekosistem konusunda bilinçli, bu alanda bilgi edinmek veya seçimlerini bu yönde yapmak isteyen tüketicilere aradıkları ürünleri tek noktada bulabilecekleri bir pazaryerini hizmete sundu. AZKarbon üyeleri, enerji verimliliği sağlayan ürün ve hizmetleri satın alarak iklim değişikliğiyle mücadele edebiliyor.

Bilinçli tüketicinin yeşil ürün ve hizmetlerle buluşma noktası

AZKarbon pazaryeri, bireysel ya da kurumsal müşterileri alanında uzman, sektöründe ürün ve hizmetleri ile öne çıkan tedarikçiler ile buluşturuyor. Sadece sürdürülebilir, enerji verimli ve çevre dostu ürünlere yer veren AZKarbon’dan alışveriş yapanlar, enerji maliyetlerini azaltırken çevreyi ve geleceği de koruyorlar. Kullanıcı dostu tasarımıyla ücretsiz olarak üye olunan pazaryerinde üyeler, ihtiyaçlarını belirleyerek firmalardan birden fazla teklif toplayabiliyor. AZKarbon tarafsız danışman ekibi ile kullanıcının bu teklifleri anlaşılır,basit bir şekilde kıyaslamalarına ve değerlendirmelerine yardımcı oluyor; doğru karar verebilmeleri için üyelerinin sorularını yanıtlıyor.

Yeşil ürünler satan kuruluşlar için AZKarbon en doğru adres

AZKarbon sadece, karbon emisyonlarını azaltarak çevresel fayda sağlamayı isteyen, enerji verimliliğine önem veren, yenilenebilir enerji kullanmayı tercih eden tüketicilere yönelik çözümler sunan şirketler ile çalışıyor. Tedarikçilerin, AZKarbon web sitesinde yer alan “ Satıcı / Hizmet veren ol” butonuna tıklayıp sisteme kaydolmaları yeterli. Ardından ürün ve hizmetlerini pazar yerine kolayca ekleyebiliyorlar. AZKarbon ekibinin onayı ardından pazaryeri üzerinde yer alan kendi sanal mağazalarından ürün ve hizmet satışına başlıyorlar.

AZKarbon, üstlendiği sürdürülebilirliğe katkı misyonunu bir adım öteye taşıyarak tüm paydaşlarının farkındalığını arttırmak için “blog” formatında bilgilendirici içeriklere de yer veriyor.  Platforma bir sonraki adım olarak eklenmesi planlanan “AZKarbon Akademi” bölümü ile de tüm paydaşlarının gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.



İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök AZKarbon pazar yerini hayata geçirmekle ilgili duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Dünyayı atalarımızdan miras almadık, çocuklarımızdan ödünç aldık. İnci Holding olarak başarılarla dolu 70 yılı geride bırakırken, faaliyetlerimizi karbon emisyonlarını azaltmak hedefiyle sürdürüyoruz ve tüm yatırımlarımızda çevre ve insan odaklı sürdürülebilir adımlar atmaya devam ediyoruz. Yenilikçi bir bakış açısıyla e-ticarete yeşil bir soluk getirmek için bir adım attık ve A’dan Z’ye tüm ürün ve hizmetlerle karbon emisyonunu düşürmeyi amaçladığımız bir alışveriş sitesi olan AZKarbon’u kurduk. AZKarbon, geniş bir yelpazede çevre dostu ürün ve hizmetlerin tedarikçileri ile çevre dostu ürünleri tercih eden tüketicileri, bir araya getiren ilk pazar yeri. Sürdürülebilirlik bakış açımızı ve teknoloji odağımızı yansıtan, aynı zamanda bir kurum içi girişimcilik örneğimiz olan bu yeni iş fikrini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz”.

AZKarbon Şirket Direktörü Orçun Ersayın ise şunları dile getirdi: “AZKarbon, çevreyi, geleceği ve müşterilerimizin bütçesini koruyan yeni nesil bir alışveriş platformu olarak doğdu. Geleceğin yenilebilir enerji kaynaklarına, temiz enerji çözümlerine ulaşmalarını kolaylaştırmak için bireyleri ve kurumları AZKarbon’da alanında uzman ve deneyimli firmalarla buluşturuyoruz. Böylece iklim değişikliğiyle mücadele edebilmeleri için enerji verimliliği sağlayan ürün ve hizmetleri tek bir noktada topluyoruz. Tüketici memnuniyeti kadar tedarikçi memnuniyeti de bizim için önemli. Satış ve satış sonrası süreçleri, hizmet kapsamları, tedarikçi ihtiyaçları, sorun giderme gibi konularda etkin ve aktif iletişim halindeyiz.Dolayısıyla herkesi çevre dostu yaklaşımlarla gelecek için doğru tercihler yapmak, çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmak için AZKarbon’a bekliyoruz. Dijital pazaryerimize https://azkarbon.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. ”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@