banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Makine Sektörü İzmir’de Buluşuyor

İZFAŞ, İzgi Fuarcılık ve 4M Fuarcılık iş birliğinde ikinci kez düzenlenecek IMATECH , 2024 yılında da makine sektörünün en büyük buluşmalarından olacak.

Makine Sektörü İzmir’de Buluşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ, İzgi Fuarcılık ve 4M Fuarcılık iş birliğinde ikinci kez düzenlenecek IMATECH - Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı, 2024 yılında da makine sektörünün en büyük buluşmalarından olacak.

IMATECH Fuarı, geçtiğimiz yıl 15-18 Mart tarihleri arasında dört gün boyunca yerli, yabancı makine ve üretim sektörlerindeki tüm aktörleri İzmir’de tek çatı altında bir araya getirerek teknolojinin buluşma noktası olmuştu. Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Belçika, Çin, Kanada, Polonya ve Tayvan’dan firmaların da katıldığı fuarda, temsilciliklerle birlikte 114 yerli ve yabancı katılımcı yer alırken bu firmaların 200’den fazla markası, profesyonel ziyaretçilerle buluşmuştu. Fuarı, Türkiye’nin 62 ilinden ve Almanya, Çin, Fransa, Rusya, Hindistan, Hollanda gibi dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden yerli yabancı toplam 11 bin 879 kişi ziyaret etmişti. IMATECH - Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı, bu yıl 22-25 Şubat tarihleri arasında fuarizmir’de ikinci kez ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuarda; takım tezgâhları, CNC ve lazer makineleri, endüstriyel robotlar, kaynak teknolojileri, markalama, otomasyon sistemleri gibi geniş bir ürün yelpazesiyle birçok farklı alandan geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm endüstriyel sistemler bir arada sunulacak. İkili görüşmeleri ile ticari anlaşmalara imza atılacak fuarda, çok sayıda makinenin satışının da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı fuarizmir’de gerçekleştirilecek IMATECH Fuarı, sektörün yoğun ilgisiyle yüzde 100’ün üzerinde bir büyüme ile 50 bin metrekare alanda düzenlenecek.

Fuar; gıdadan medikale, tekstilden savunma ve havacılığa, madencilikten kuyumculuğa, tarımdan enerjiye kadar geniş bir alanda üretim yapılan Ege ve Akdeniz havzalarındaki üretim çeşitliliğini ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunacak. Fuarla yerli yatırımcıları yerli ve ithal teknolojilerle buluştururken yerli üreticileri de yabancı yatırımcılarla buluşturmak, yerli makine üreticilerinin ihracatını artırabilmek hedefleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@