banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

PepsiCo Yılın İş Birimi Ödüllerinde, PepsiCo Türkiye Ödüle Layık Görüldü

PepsiCo’ nun en büyük operasyonlarından biri olarak öne çıkan, PepsiCo Türkiye elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Endüstri Güncel 16.01.2023, 10:45 Melike Kaya Bayram
26
PepsiCo Yılın İş Birimi Ödüllerinde, PepsiCo Türkiye Ödüle Layık Görüldü

Dünyanın en büyük yiyecek-içecek şirketlerinden biri olan PepsiCo’nun en büyük operasyonlarından biri olarak öne çıkan, PepsiCo Türkiye bir başarıya daha imza attı.

Türkiye’nin en uzun soluklu yatırımcılarından biri olarak 60 yıldan fazla bir süredir Türkiye’de faaliyet gösteren PepsiCo Türkiye, PepsiCo'nun en prestijli ödüllerinden biri olanYılın İş Birimi ödüllerinde ödüle layık görüldü.

Kısa bir süre önce New York'taki Üst Yönetim Toplantısında açıklanan ödüllere Daha Hızlı kategorisinde PepsiCo İçecek Kuzey Amerika (PBNA) ile birlikte Türkiye ve BUCCA (Belarus, Ukrayna, Kafkasya ve Orta Asya)da ödül aldı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ramon Laguarta tarafından seçilen ödüller, PepsiCo'nun en prestijli ödülleri arasında yer alıyor ve uzun bir süre boyunca olağanüstü iş performansını takdir ediyor. Her İş Birimi, kâr, pazar payı ve performans artışı dahil olmak üzere üretkenliğine ve yaptıkları her şeye moral+ katmasına göre değerlendiriliyor.

PepsiCo Türkiye enflasyon ve Covid-19 gibi birçok zorlu koşulla karşı karşıya kalmasına rağmen yılın iş birimi seçilerek bir kez daha başarısını kanıtladı.

Evrim Şen: PepsiCo Türkiye olarak her zaman daha iyinin peşindeyiz

Başarılarının böyle önemli bir ödülle taçlandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Evrim Şen; “PepsiCo Türkiye olarak böyle önemli bir ödüle layık görülmek bizim için gurur verici. Dünyada ve ülkemizde yaşanan zorlu şartlara rağmen biz hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedik, çünkü yapabileceklerimize ve ekip arkadaşlarımızın yeteneklerine inandık. Her zaman her koşulda daha iyinin peşinde olarak bu süreçte de kendimizi geliştirmeye devam ederek gerçekten önemli başarılar elde ettik. Tüm elde ettiğimiz başarılarda çalışma arkadaşlarımızın özverisi, çalışkanlığı, kendilerine ve kurumlarına olan inancının etkisi tabii ki çok büyük. Bundan sonra da PepsiCo Türkiye’yi daha iyi, daha güçlü bir şirket yapmak için elimizden geleni yapmaya ve diğer ülkelerdeki operasyonlara örnek olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@