banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Enerjisa Enerji’nin Enerji Endüstrisinin Geleceğini Şekillendiren Projesi; İVME Dördüncü Yılında

Enerjisa Enerji, sektöründeki inovasyon ve sürdürülebilir çözümleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği İVME programı başvurularını almaya başlıyor.

Enerji 20.12.2023, 11:15 Melike Kaya Bayram
35
Enerjisa Enerji’nin Enerji Endüstrisinin Geleceğini Şekillendiren Projesi; İVME Dördüncü Yılında

Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük eden, dijital dönüşüm ve teknoloji yatırımı konusunda da sektöre örnek projeler üreten Enerjisa Enerji, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmek ve genç girişimcileri yeni iş alanlarında desteklemek üzere faaliyetlerini sürdürüyor. Sektörünün ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren girişimleri desteklemeye ve geliştirmeye devam eden Enerjisa Enerji’nin üç yıldır başarıyla yürüttüğü İVME programı ile enerji endüstrisinde etki yaratmayı amaçlayan yenilikçi projeler destekleniyor.

Enerji endüstrisinin geleceğini şekillendirmek ve inovasyonu teşvik etmek amacıyla Enerjisa Enerji tarafından düzenlenen bir açık inovasyon programı olan İVME Programı, enerji sektörüne yönelik çözümler geliştiren girişimlere destek sağlıyor.

Enerji endüstrisinde sürdürülebilir ve etki çözümler sunmayı hedefleyen girişimciler için bir fırsat olan İVME programı, katılımcı girişimlerin ürün ve hizmetlerini ölçeklendirmelerine yardımcı olmayı, onların büyümesine katkı sağlamayı ve enerji sektöründeki inovasyonu hızlandırmayı amaçlıyor. Programın bu yılki dönemi, daha önceki yıllarda olduğu gibi Yenilenebilir Enerji Depolama Çözümleri, Akıllı Şebekeler ve Robotik Sistemler, E-mobilite Şarj ve Ulaşım Çözümleri gibi alanlara odaklanıyor, ancak yeni eklemeler ve iyileştirmelerle daha geniş bir etki alanı hedefliyor.

Enerji endüstrisinin geleceğini şekillendiren proje: İVME


Enerjisa Enerji’nin sektöre yönelik çözümler geliştiren girişimlere destek sağlayan İVME programı sayesinde ürün prototipi oluşturulmuş girişimlerin, ticarileşme ve ölçeklenmesi desteklenerek girişimci ekosisteminin gelişmesine katkı sağlanıyor. Proje kapsamında, ürün test edilme sürecinde girişimcilere finansal destek sunuluyor.

Son başvuru 26 Ocak 2024

İVME’nin dördüncü dönem başvuru süreçleri 18 Aralık’ta başladı. Son başvuru tarihi 26 Ocak 2024 olarak belirlenen programa; enerji endüstrisinde etkili, yenilikçi ve ürünleşmiş projelere sahip, gelir üreten ürünler, hizmetler veya iş modelleri geliştiren girişimciler başvurularını yapabilecekler. Girişimcilerin enerji sektöründeki inovasyonunu hızlandıracak olan programa İVME’nin resmi web sitesi üzerinden başvurulabilecek. Sonuçlar başvuru sahiplerine e-posta yoluyla iletilecek. Programa dair daha fazla bilgi ve başvuru için www.viveka.com.tr/enerjisa/ivme adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sürdürülebilir ve etki çözümler sunmayı hedefleyen girişimciler için hazırlanan programın 12 haftalık hızlandırılmış içeriği ise pazar ve rakip araştırması, ürün ve teknoloji araştırması, takım yetkinliği değerlendirme, finansal denetim, fikri haklar denetimi ve değer önerisi ile risk değerlendirme gibi konuları içeriyor.

“Girişimcilerin ürün ve hizmetlerini ölçeklendirmelerine, büyümelerine katkıda bulunacağına inanıyoruz”

Enerjisa Enerji’nin sektöre yönelik çözümler geliştiren girişimlere destek sağlayan programı hakkında açıklamalarda bulunan Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “İVME programının sunduğu mentorluk, danışmanlık hizmetleri ve özel eğitimler ile girişimcilerin enerji sektöründeki inovasyonunu hızlandırmak için tasarlandı. Bu konudaki kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz destek sayesinde hem sektöre hem de topluma katkı sağlayan fikirlerin hayata geçirilmesine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu programla birlikte girişimcilerin ürün ve hizmetlerini ölçeklendirmelerine, büyümelerine katkıda bulunacağına inanıyoruz. İnsan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sağlamak en önemli amacımız. Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyan, fayda sağlayacağına inandığımız her fikrin hayata geçirilmesine var gücümüzle destek olacağız.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@