banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Enerjisa Enerji’nin Desteğiyle Şirketleşen İlk Girişim MIOTE Oldu

Dünyaya katkı sunmak için projeler üreten Enerjisa Enerji’nin desteklediği girişimlerden Mobil Enerjim (MIOTE) şirketleşerek yoluna başarıyla devam ediyor.

Enerji 23.11.2023, 13:30 Melike Kaya Bayram
293
Enerjisa Enerji’nin Desteğiyle Şirketleşen İlk Girişim MIOTE Oldu

Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük eden lider dağıtım, perakende satış, müşteri çözümleri ve emobilite şirketi Enerjisa Enerji, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmeye ve genç girişimcileri yeni işalanlarında desteklemeye devam ediyor.

Kurumiçi Girişimcilik Programı NAR kapsamında fikir aşamasından olgunlaşan MIOTE girişimi, Enerjisa Enerji’nin teknik ve fikri desteğinin ardından yatırım kararı vermesiyle sektörün başarılı şirketleri arasında yerini aldı.

İşletmelere Maliyet Verimliliği Sunuyor

Enerjisa Enerji’nin kurumiçi girişimcilik programı NAR’ın 8. Dönem mezularından olan MIOTE, sürekli öğrenen yapay destekli bir bakım asistenı olarak elektrikli makineleri izleyip anorma durumlarını tespit edebiliyor. İleri teknoloji çözümü ile sanayi ve altyapı sektörlerinde kullanılan elektrikli cihazların daha uzun ömürlü ve verimli çalışmasını sağlıyor. Sadece arızaları önlemekle kalmayıp cihazların periyodik bakımlarını da yöneten bir asistan servisi sunarak işletmelerin operasyonel maliyetini önemli ölçüde azaltıyor.

Yenilikçi Fikirleri Ekosisteme Kazandıracağız

Enerjisa Enerji’nin yenilikçi fikirleri destekleyip girişimcilik dünyasının her aşamasında güçlü bir mentor ve sponsor olmaya devam edeceklerini ifade eden Enerjisa Enerji CEO’u Murat Pınar, hızla gelişen dünyada sektörün inovatif dönüşümüne de öncülük edeceklerinin altını çizdi. Pınar, “ Enerjisa olarak hem mevcut iş alanlarımızı güçlendirmek hem yeni ürün, hizmet ve iş alanlarını hayata geçirmek için aktif olarak kurum içi ve kurum dışı girişimcilik programlarımızı yürütüyoruz. 2015 yılından bu yana NAR “Kurumsal Girişimcilik Programı” ile toplamda 1272 fikir toplandı. Güçlendirme desteği vediğimiz fikir sayısı 85 olurken, mevcutta 10 fikrin gelişim süreçlerini desteklemeye devam ediyoruz. Enerjisa Enerji olarak destek verdiğimiz girişimcileri belirlerken geleceğimizin trendleri olarak gördüğümüz dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik konularında çözüm üreten girişimleri önceliklendiriyoruz. Sektörde hayata geçirdiğimiz inovatif uygulamaların uzmanlığıyla, yenilikçi fikirleri her nerede olursa olsun bulup keşfetmek ve sektörlerimize kazandırmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@