banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İnfo Yatırım, 30. İrtibat Bürosu’nu Bursa’da Açtı

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım 30’uncu bürosunu açtı.

Finans 20.11.2023, 16:45 20.11.2023, 15:46 Melike Kaya Bayram
5
İnfo Yatırım, 30. İrtibat Bürosu’nu Bursa’da Açtı

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım 30’uncu ve Bursa’daki 2.irtibat bürosunu açtı. Yeni açılan irtibat bürolarıyla beraber İnfo Yatırım’ın Türkiye’nin 17 ilinde 30 irtibat bürosu ile 140 bini aşan müşterisine hizmet veriyor.

Daha ulaşılabilir hizmet ağı

İnfo Yatırım'ın Bursa'daki irtibat bürosu, yatırımcılara geniş bir ürün yelpazesi sunarken aynı zamanda finansal danışmanlık konusunda da uzmanlık sağlayacak.Hisse Senedi, Viop, Forex, Eurobond, Opsiyon, SGMK, Varant, Uluslararası Piyasalar ve Yatırım Fonları ürünleriyle faaliyetlerini sürdüren öncü aracı kurumu İnfo Yatırım, hizmetlerini dijital kanalların yanı sıra ülke genelindeki 30 irtibat bürosuyla da yatırımcılara ulaştırıyor. Yeni açılan irtibat bürosuyla beraber İnfo Yatırım’ın İstanbul’da 11, Ankara’da 3, Bursa’da 2, Antalya, Adana, Aydın, Balıkesir, Muğla, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Mersin, Samsun ve Van’da birer irtibat bürolarıyla yatırımcılara hizmet sunuyor.

İnfo Yatırım’ın Bursa’daki ikinci irtibat bürosu Nilüfer ilçesinde açıldı. Odunluk Mahallesi, Akademi Caddesi Zeno Business Center B Blok No: 1’de bulunan büroya (0224) 970 02 71 telefon numarasından ulaşılabilir. 

Yeni irtibat büroları yolda

Türkiye’nin her köşesindeki yatırımcıya daha kolay, daha güvenli ve daha erişilebilir olabilme hedefiyle adımlarını attıklarını belirten İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül, “İlk ve öncü olma misyonumuzla İnfo Yatırım irtibat bürosu ağını genişletmeye devam edeceğiz. Son olarak Bursa’da ikinci irtibat büromuzu açmanın mutluluğunu yaşadık. Amacımız Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar yatırımcı ve müşterilerimizin daha nitelikli, daha hızlı ve güvenli hizmet alabilmelerini sağlamak” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@