banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Inveo Yatırım Holding, Gedik Yatırım ve Inveo Ventures UPDATE İletişim ile Anlaştı

Inveo Yatırım Holding ve Gedik Yatırım ile Inveo Yatırım Holding grubunu üyesi Inveo Ventures, iletişim danışmanlığı ajansı olarak UPDATE İletişim’i seçti.

Finans 16.01.2024, 17:25 Melike Kaya Bayram
14
Inveo Yatırım Holding, Gedik Yatırım ve Inveo Ventures UPDATE İletişim ile Anlaştı

UPDATE İletişim, Inveo Yatırım Holding'in iletişim çalışmalarını üstlenirken, gelişim potansiyeli olan alanlarda yeni şirketler kurma veya bu alanlarda faaliyet gösteren şirketlere ortak olma vizyonuyla hareket eden Inveo Yatırım Holding'in stratejik iletişim çalışmalarına liderlik edecek.

Aynı zamanda holding’in amiral gemisi olan Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşlarından olan ve teknolojik yatırımlarıyla dikkat çeken Gedik Yatırım, basın iletişimi, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk gibi tüm iletişim alanlarında UPDATE İletişim’den hizmet alarak sektörde her alanda lider olma vizyonuna emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.  

Grup, Inveo Yatırım Holding çatısı altında 10 yıl önce başladığı startup yatırımlarına, Inveo Ventures önderliğinde bölgenin lider kurumsal girişim sermayesi (CVC) olma vizyonuyla devam ederken, Inveo Ventures da iletişim ajansı olarak UPDATE İletişim ile sektördeki etkisini artırmayı ve faaliyetlerini duyurmayı amaçlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@